Moda

Lanene haljine veliki su ljetni trend - lijepe su i udobne, a pronašli smo najbolje u našim dućanima

  • Ljeti volimo prozračne materijale prije svega, pa je tako lan omiljeni izbor za vruće dane  
  • Prirodni materijal je prozračan, lagan i ne lijepi se za kožu, pa je izvrstan za nošenje tijekom ljetnih mjeseci
  • Uz pokoji dodatak, slamnatu torbu ili remen ova haljina izgledat će jednako dobro za večeru na obali, kao i u tvom domu

Ljeto donosi onaj prekrasni lagani osjećaj opuštenosti, vedrine i uživanja. Jedina mana ovog godišnjeg doba je to što dolazi s visokim temperaturama. Ljeti je uvijek borba za moć između elegantnog izgleda i ugodne odjeće. Srećom, elegantno rješenje za tu dilemu dolazi u obliku čudesnog materijala poznatog kao lan.

točkasta haljina Možda vas zanima Polka uzorak obožava vojvotkinja Kate, a elegantnim točkicama ne odolijevamo ni mi! Rubrika Moda Moda

Lan se ističe kao tkanina za nošenje u vrelim ljetnim danima zbog svoje iznimne prozračnosti, izdržljivosti, upijanja i održivosti. 

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Primjeri: Reserved (699,90 kn), Mango (549,90 kn), Zara (299,90 kn)

Pronašli smo neke od najsofisticiranijih lanenih ženskih haljina koje će ti zajamčeno pomoći da preživiš visoke temperature i ujedno izgledaš odlično.

 | Autor: Instagram@emrata Instagram@emrata

Postoji mnoštvo opcija između mini ili maxi lanenih haljina, isto kao i onih leprašavih i onih koje prate siluetu tijela, tako da možeš pronaći točno ono što tražiš. Ako lanenu haljinu spojiš sa slatkim sandalama, slamnatom torbom ili je čak želiš nositi preko kupaćeg kostima dobit ćeš svježi ljetni kroj.

Ljubiteljice minimalizma ovoga ljeta biraju ova četiri trenda u haljinama

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Primjeri: Zara (299,90 kn), Zara (299,90 kn), Mango (549,90 kn)

Lanene haljine često možeš pronaći u bijeloj boji, no i s veselim bojama poput ružičaste, narančaste i crvene nećeš pogriješiti. Ako pak više voliš cvjetni print, u našim high street trgovinama ćeš pronaći nešto za sebe.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Primjeri: Zara (249,90 kn), Zara (149,90 kn), Mango (349,90 kn)

volani Možda vas zanima Vrijeme je za lepršave valove! Volani su se vratili i pronašli smo u trgovinama sjajne komade Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@moreparmesan

Komentari 0