Moda

Kukičane haljine, hlače, badići... a sad i naušnice! Ljupka Gojić nosi ih dok uživa u Dolomitima

  • Heklanci i sve heklano totalni je hit ove sezone, a izgleda da ne možemo odoljeti ni kukičanim modnim dodacima, i to ne samo torbama
  • Tako originalnim bijelim naušnicama nije odoljela ni bivša manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić 
  • Mislimo da su baš fora pa smo nekoliko kukičanih naušnica pronašli u trgovinama, ako zanimaju i tebe... 

Pleteni i kukičani komadi svoj su trenutak imali u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, a razigrano pletivo sada se u novom valu (ma šta valu, tsunamiju!) vratilo u modni svijet. Prozračno i zabavno, postalo je it materijal za haljine, torbe i topove, ali i manje očekivane hlače, kupaće kostime i, još originalnije - komade nakita.  

Pleteni komadi Možda vas zanima Ljeto je u znaku kukičanog pletiva: ovo su najbolji komadi sezone Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram@ljupkagojicmikic Instagram@ljupkagojicmikic

Da su kukičani dodaci itekako popularni, pokazala nam je i naša Ljupka Gojić Mikić velikim, statement naušnicama od bijelog konca.

Bivša se manekenka, poduzetnica i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić s obitelji, tri kćeri i suprugom Mihaelom Mikićem, odmara u poznatom talijanskom planinskom raju, Alta Badiji. Ljupka je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotki iz Južnog Tirola, a nama je za oko zapeo njezin modni odabir.

Lanene haljine veliki su ljetni trend - lijepe su i udobne, a pronašli smo najbolje u našim dućanima

 | Autor: Instagram@ljupkagojicmikic Instagram@ljupkagojicmikic

U topu i suknji mornarskih prugica, outfit je upotpunila traper jaknom i smeđim natikačama. Velike bijele kukičane naušnice savršeno su se uklopile u ljetni outfit, a Ljupka je još jednom pokazala kako prati trendove. 

retro nakit Možda vas zanima Retro nakit nikada nije bio pristupačniji, a zaista nije ni izgledao poželjnije Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

S lijeva na desno: plave naušnice Tanya__bracelets, Amarilli žute naušnice, bijele naušnice Tanya__bracelets

Ako želiš nabaviti par sličnih naušnica, evo nekoliko prijedloga. Amarili je domaći brend koji nudi handmade modele pletenih naušnica u boji po odabiru klijenta, a na Instagram profilu tanya__bracelets pronaći ćeš mnoštvo modela ručno rađenog nakita iza čijeg dizajna se krije mlada Tanja Bašić. Trogiranka Ivanka Coce-Brešan obožava pletenje, pa te možda baš njezine pletene naušnice najviše oduševe.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

S lijeva na desno: narančaste naušnice Ivanka Coce-Brešan, naušnice Tanya__bracelets, zelene naušnice Mango (49,90 kn)

Photo: Instagram@ljupkagojicmikic

Komentari 0