Moda
Emma Chamberlain

Kožne tajice se vraćaju u modu, pronašle smo stylish modele u neutralnim nijansama

  • Kožne tajice jedan su od trendova koji se vraća ove godine, a posebno u trenutnom zimskom razdoblju
  • Nose ih Hailey Bieber i Emmy Chamberlain, a u kolekcijama brendova može se pronaći pregršt chic modela
  • Danas izdvajamo njih devet, u klasičnim neutralnim bojama koje će se lako uklopiti u outfite

Ako je suditi po nedavnim outfitima influencerica Emme Chamberlain i Hailey Bieber, kožne tajice uskoro će biti jedan od traženijih modnih komada. Kožne tajice udoban su, a istovremeno stylish odjevni predmet praktičniji od kožnih hlača, stoga ne čudi što su ga trendseterice odlučile ponovno nositi u svojim casual, ali i svečanijim modnim kombinacijama.

Hailey Bieber | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Hailey Bieber

Hailey Bieber svoje je kožne tajice kombinirala u ležernoj dnevnoj all black kombinaciji tijekom boravke u Aspenu, sa zimskim čizmama i oversize dugim kaputom s remenom koji je naglasio njen struk te YSL crnom torbicom. 

Emma Chamberlain | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Emma Chamberlain

Emma Chamberlain kožne je tajice ipak uklopila u nešto svečaniji dnevni look, s kožnim topom, visokim crnim čizmama i Louis Vuitton torbicom. 

No, osim što ih ponovno nose modne trendseterice, kožne tajice svakako su dio i 'kožnog' trenda, s primjerice kožnim balonerima ili kožnim korzetima, ali su i savršen dodatak casual zimskog garderobi za koju želimo da nas i grije, uz to što izgleda stylish. Za odličan casual zimski outfit najlakše ih je kombinirati uz pleteni džemper.

Možda vas zanima 20 odličnih hlača po 120 kuna iz Stradivariusa. Isplati se kupiti baš svake... Rubrika Moda Moda

U nastavku donosimo modele kožnih tajica iz trenutne ponude modnih brendova i to u neutralnim bojama koje ćemo najlakše uklopiti u svoje outfite!

kožne tajice | Autor: Mango/net-a-porter/Zara Mango/net-a-porter/Zara Mango, tajice od umjetne kože, (22,99 eur); Commando, tajice od lakirane umjetne kože, (110,80 eur); Zara, tajice od umjetne kože, (12,99 eur) kožne tajice | Autor: net-a-porter net-a-porter Rick Owens, tajice od mješavine kože i pamuka, (sad 563,02 eur); Alix NYC, Carlisle tajice od umjetne kože, (226,31 eur); Spanx, tajice od umjetne kože, (100,62 eur) kožne tajice | Autor: Zara/Mango/H&M Zara/Mango/H&M Zara, tajice od umjetne kože, (sad 7,99 eur); Mango, tajice od umjetne kože, (sad 19,99 eur); H&M, tajice od imitacije kože, (19,99 eur)

Možda vas zanima Šljokičaste hlače apsolutni su hit svakodnevnih kombinacija, a evo kako ih nose poznate Hrvatice Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0