Moda

Dominik Livaković se ne odvaja od svog favorita, a donosimo još 12 modela Louis Vuitton torbi koje će 2023. biti u fokusu

  • Louis Vuitton torbe predmet su žudnje fashionistica i fashionista diljem svijeta 
  • Naš reprezentativac Dominik Livaković jučer je potvrdio o koliko je poželjnom komadu riječ
  • Umjesto ruksaka HNS-a, doputovao je u Zagreb s trendi modelom slavnog brenda

Nismo mogli u jučerašnjoj nogometnoj groznici ne obratiti pozornost i na modni dodatak koji je nosio jedan naš nogometaš. Iako su svi dečki bili 'uniformirani' u Nike parkama, ipak su torbe ono čime su personalizirali svoj jučerašnju outfit...barem neki od njih. I dok je većina nosila ruksak HNS-a, Dominik Livaković je iz aviona izašao s Josh modelom Louis Vuitton ruksaka.  

 | Autor:  

Ovaj model je, piše na stranici brenda, prostran, a lagan te omogućava da su stvari u njemu organizirano poslože i budu lako dostupne. 

Kako nas trese vatrena groznica, Livaković nas je potaknuo da pogledamo koje torbe ovog brenda će se nositi najviše sljedeće godine. Kada je riječ o modelima za dolazeću godinu, suzdržani luksuz pojavio se kao dominantan trend, a kolekcije predstavljene za sljedeću godinu obuhvaćaju i nove zanimljive dizajne, ali i neke kultne modele u novom ruhu. Statement torbe i torbe iz 90-ih i dalje su bile čest dio predstavljenih kolekcija, no za razliku od onih iz vremena koje ih je inspiriralo, njihov je dizajn bio sofisticiraniji i suptilniji.

Gucci Attache torba Možda vas zanima Gucci Attaché torbu obožavaju brojne slavne dame, među njima je i Jennifer Lopez Rubrika Moda Moda

Louis Vuitton koji je ručnu prtljagu počeo izrađivati još davne 1859. godine, a zatim poslovanje proširio i na ručne torbe 30-ih godina prošlog stoljeća, već je nekoliko desetljeća jedno od vodećih imena kada su torbe u pitanju, a zanimljive modele predstavili su i za nadolazeću sezonu. Izdvojili smo 12 najpopularnijih modela koje ćemo u 2023. viđati posvuda!

Twist Petite Modele

Kada je dizajnirao novu kolekciju, Nicolas Ghesquiere imao je samo jednu stvar na umu, a to je predimenzionirano tijelo torbe s minimalističkim dodacima poput tek prepoznatljivog podebljanog loga i nešto težeg lanca. 

Twist MM

Veća verzija Twist PM-a izrađena je od Epi-zrnate kože i ukrašena je debelim kožnim pletenim lancem koji se može skinuti i zlatne je boje. Remen koji se može skinuti omogućuje nošenje na ramenu i preko tijela, dok je lanac idealan za nošenje u ruci.

Vachetta torba

Ponekad je doista impresivno gledati Nicolasa Ghesquierea kako poduzima avanturističke korake dizajnirajući neke hrabre i neobične modele, a jedan takav definitivno je i Vachetta koja izgleda kao predimenzionirana LV oznaka za prtljagu. Ovaj je model predstavljen u tradicionalnoj žutosmeđoj i crnoj boji kože te tamnoplavoj boji. 

S-Lock

Kultni Vuittonov model S-lock u kombinaciji s poliranim metalnim okovima modela Petite Malle zaslužni su za moćan izgled predstavljenog novog modela. Naizgled jednostavan model itekako je upečatljiv i uopće ne sumnjamo da će biti jedan od omiljenih. 

Coussin PM

Napuhnute torbice pomalo nalik jastucima stekle su veliku popularnost, a ove se godine, iako i dalje mekane, vraćaju u ipak nešto čvršćim oblicima. Ovaj model još uvijek zadržava mekoću, ukrašen je utisnutim uzorkom prepoznatljivog loga, a dolazi u raznim veličinama i mnoštvu različitih boja.

Prevelika dnevna torba

Torba s monogramom koja izgleda kao mješavina toaletne torbice na lancu i dnevne torbe jedan je od zanimljivijih modela. I na ovoj se torbi smjestio teški, chunky lanac, a kako za predstojeću sezonu nije predstavljeno puno velikih i glomaznih torbi, ova nam se čini kao savršena opcija. 

Možda vas zanima Kate Middleton obožava ovu torbicu - ima je u čak 13 različitih boja Rubrika Moda Moda

Side Trunk PM

Nicolas Ghesquière reinterpretirao je popularni model odajući počast izvornim korijenima kuće u proizvodnji sanduka za putovanja. Klasični S-zatvarač, ojačani metalni rubovi oko patentnog zatvarača, uska kožni remen i odvojiva široka gornja ručka itekako privlače pažnju pa vjerujemo da će ovaj model biti odabir mnogih.

Capucines PM

Kultni It-bag model redizajniran je već nekoliko puta, ali i dalje ostaje klasik. Gledajući It torbe drugih dizajnera, lako dolazimo do zaključka da su nekako sve na isti kalup, a očito s razlogom. Lijepe su i praktične u isto vrijeme i s razlogom omiljene!

Capucines BB

Capucines Baby Bandoulière manja je verzija Petite modela. Male torbice i dalje su jedan od vodećih trendova, a ovaj nam se model čini kao savršen za mnoge prilike.

Muške torbe

Muška je linija u novoj sezoni obogaćena monogramima, a tradicionalni i prepoznatljivi izgled Nicolas Ghequiere osvježio je vedrim bojama koje izgledaju kao da se razlijevaju. Nama izgledaju odlično!

Dauphine MM

Kultni model dolazi s određenim preinakama u novom predimenzioniranom izdanju. Tradicionalni logotip je uklonjen s naličja torbe, a sama je torba narasla. I dalje ima brojne unutarnje pretince, a remen koji se može skinuti čini je odličnom torbom za svaki dan.

Petite Malle

Struktura i izdržljivost dvije su velike značajke Petit Mallea. Moderan 'mali kovčezić' besprijekorno je izrađen i neprimjetno prelazi iz dana u noć. Može se nositi preko tijela ili kao clutch pričvršćivanjem na odvojivi remen, a ovaj model inspiriran originalnim LV sanducima rado bismo dodali svojoj garderobi.

Photo: Pixsell

Komentari 0