Moda

Komad koji se ne usuđuje nositi svatko na zagrebačkoj špici je nezaobilazan, a ove ga prolaznice kombiniraju na različite načine

  • Na zagrebačkoj špici jedan modni komad smo vidjeli najviše puta na lijepim prolaznicama
  • Riječ je o kratkim hlačicama koje se ne usuđuje nositi svatko
  • No, ako se dobro kombiniraju, kratke hlačice mogu biti zaista efektne

U moru lijepo odjevenih žena u zagrebačkom centru, nama je za oko zapeo jedan odjevni komad koji smo primjetili na brojnim prolaznicama. Radi se o kratkim hlačicama koje, ma kako praktične bile u ovim vrućim danima, ne usuđuje se nositi svatko, no ove prolaznice ih nose - i pristaju im kao salivene. 

Možda vas zanima Ona zna kako se to nosi! Ova prolaznica je kratke hlačice spojila u neobičnu i decentnu kombinaciju - i izgleda fantastično Rubrika Moda Moda

Ovaj trendi komad lijepa plavuša je izabrala u crnoj, traper verziji. Dugonoga prolaznica odabrala je model visokog struka, a kombinirala ga je s jednostavnom, bijelom košuljom s tričetvrt rukavima. Donji dio košulje zavezala je u čvor, a cijelu kombinaciju je podignula crvenim detaljima - cipelama i torbom. Jednostavne zlatne naušnice i nekoliko šarenih narukvica na ruci te moderne, okrugle naočale lijepo su zaokružile kombinaciju koju smo i same poželjele odjenuti.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Nešto opušteniju kombinaciju odabrala je zgodna brineta. Kratke traper hlačice kombinirala je s bluzom cvjetnog uzorka. Bluzu je stavila u hlačice i tako naglasila liniju, a nama su posebno zaokupile pažnju ove odrezane traperice. Uz romantičan look izabrala je još jedan trendovski komad - pletenu, okruglu torbicu s crnim detaljima koji su pasali na niske crne starke koje je obula. Da nije potrebno puno nakita, dokazala je djevojka koja je odabrala male zlatne naušnice te okrugle naočale sa zlatnim rubom. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Možda vas zanima Žuto od glave do pete? Ova prolaznica inspirirala nas je da nađemo najljepše komade u boji sezone Rubrika Moda Moda

Da hlačice mogu super izgledati i u sportskoj varijanti dokazala je iduća prolaznica koju smo primijetili. Ona je kombinirala kratke plave hlačice s bijelom majicom bez rukava ukrašenom kosim, plavim prugicama. Na nogama je imala sportske tamnoplave tenisice koje su se uklopile u cjelokupni outfit. Prebacila je torbicu u popularnoj žutoj boji koja je osvježila pomalo jednostavnu kombinaciju. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Još jedna prolaznica se odlučila za bezvremensku kombinaciju bijele košulje i kratkih hlačica. I ona je bijelu košulju dugih rukava zavezala u čvor, a kratke plave traper hlače ukrasila je jednostavnim crnim, kožnim remenom koji paše uz torbicu istog materijala i boje. Obula je i tamnoplave špagerice otvorenih prstiju s remenčićem oko zgloba te je stavila zlatne naušnice u obliku ringa. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Photo: Tomislav Miletić/Pixsell

Komentari 0