Moda

5 najpopularnijih modela kratkih hlačica s kojima ćeš se susretati ovo ljeto

  • Kratke hlače zavladale su na ulicama, ali prije no što uskočiš u model koji ti je zapeo za oko, razmisli o tome kakav ti najbolje pristaje
  • Ako želite prekriti trbuščić, svakako odaberite model koji ima širu pasicu na struku
  • Izdvajamo modele kratkih hlačica za svačiji ukus u koje se zasigurno isplati investirati 

Savršena ljetna garderoba na prvo mjesto zasigurno ističe kupaće kostime, no i niz drugih odjevnih komada koji tvoje kombinacije u najtoplijim danima čine potpunima. Bilo da ljeto provodiš na gradskom asfaltu ili na nekoj od omiljenih morskih destinacija, s vrućinama se uspješno boriš u paru laganih, lepršavih i prozračnih hlačica. Mnoge djevojke izbjegavaju nošenje kratkih hlača jer nisu zadovoljne izgledom svojih nogu u tom odjevnom komadu. No kratke hlače mogu imati i laskajuće karakteristike na cijelu figuru ako se odabere prava boja, uzorak ili kroj. Smatra se da hlače iznad koljena produžuju noge i cijelu figuru. Što se više gole kože pokaže, to je efekt izraženiji.

1. Poderane kratke hlače

Svjetlije ili tamnije nijanse jeansa, pravi su hit na zagrebačkim ulicama. Cure ih nose uz bijele tenisice, espadrile, sandale ili natikače. No, moramo priznati kratke hlače s poderanim dijelovima, potpuni su hit. Djevojke ih obožavaju jer su jednostavne, a opet primjetne. Možemo pronaći modele visokog ili niskog struka. Odgovaraju na sve : košulje, topiće, majice, apsolutno na sve.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez stradivarius(149,90) , stradivarius (199,90) , Zara (149,90)

 

2. Kratke hlače u boji

U trgovinama možemo pronaći i hlače u nešto veselijim bojama, ipak je ljeto pa na tamniju boju kože najbolje odgovaraju vedre boje.Neke koje smo izdvojile su : roza, maslinasta i flourescentna žuta, ali možemo pronaći i mnoge druge. Na ovakve hlače najbolje pristaju jednobojne majice ili bijele majice s nekim detaljem. Na noge najbolje pristaju tenisice.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Bershka (79,90), Bershka (139,90), Zara ( 99,90)

3. Kratke hlače kao suknja

Veoma fora model hlača, elegantan i apsolutno dobar izbor za svaki događaj. Naime, riječ je o hlačama koje izgledaju kao suknja. Možemo ih pronaći u dvije vrste : one na preklop i A kroj. Imamo ih u raznim bojama kao i s raznim detaljima. Uz ovako elegantne komade na noge najbolje pristaju espadrile ili sandale. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Bershka (119,90), Zara (99,90), Stradivarius (139,90)

4. Kratke hlače na prugice

Hlače na prugice ili mornarske hlačice idealne su za večernje šetnje uz obalu. Jednostavne su i prozračne. Na njih najbolje pristaju neke natikače i majica na bretele. Prozračne su i napravljene su od laganog materijala s detaljem gumbića ili remenom koji ih pričvršćuje u struku. Za sve ljubiteljice prugica, ove hlače možete naći po vrlo povoljnim cijenama u trgovinama, a početna cijena je 79,90 kuna.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Stradivarius(119,90), Stradivarius (139,90), Stradivarius (119,90)

5. Kratke hlače s uzorcima

Možemo pronaći razne uzorke poput: cvjetnih, tigrastih, tie dye, točkice i mnogi drugi. To su hlače koje možemo nositi svakodnevno, ali ih možemo i nositi u malo svečanijim situacijama. Odlično pristaju na jednostavne ili one s istim uzorkom majice. Na noge najbolje pristaju sandale ili tenisice. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Stradivarius( 79,90), Bershka (79,90), Bershka (149,90)

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0