Moda

Žuto od glave do pete? Ova prolaznica inspirirala nas je da nađemo najljepše komade u boji sezone

  • Žuta boja pravi je hit, a prolaznica se u nju odjenula od glave pa skoro do pete
  • Žuta haljina, žuta torbica, žuta marama na glavi... Zašto i balerinke nisu žute?
  • U trgovinama smo pronašli inspiraciju za potpuno žute outfite

Žuta boja je, uz obaveznu ružičastu i pregršt pastelnih nijansi, pravi hit već od proljetnih kolekcija, a veselo je ušla i u ljetne. Nosi se na haljinama, majicama, suknjama i modnim dodacima, a čak i kao nijansa sjenila koja se nanosi u kut oka. Ova boja inače dobro utječe na raspoloženje i može uljepšati tmurni dan pa ne čudi da smo se jako razveselili kada smo vidjeli prolaznicu koja se u žuto odjenula od glave (skoro!) do pete. Prošetala je gradom u žutoj haljinici šireg kroja i kratkih rukava koja je lepršala i savršeno se slagala sa žutom trakom oko glave. U žutoj boji bila je i njezina torbica. Odskakale su samo balerinke u neutralnoj bež-crnoj kombinaciji i sunčane naočale s velikim bijelim okvirima koje su fino upotpunile ovo opušteno vikend izdanje.

 | Autor: Marko Prpic/PIXSELL Marko Prpic/PIXSELL

U slučaju da i ti želiš zablistati u potpuno žutom outfitu, prostora za kreativnost stvarno ima mnogo. Police su pune komada ove boje, a zgodne žute haljine nalaze se u baš svakoj high-street trgovini - preporučamo lepršave modele u kojima ti neće biti prevruće. Po pitanju modnih detalja, najviše su nam se svidjele statement naušnice koje će podignuti kombinaciju te zanimljive torbice stvorene za sve ljetne prigode. 

Možda vas zanima Tip-top cijelo ljetovanje: Treba ti samo ovih 10 modnih komada, a mi znamo gdje ih možeš naći Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7/pr/profimedia miss7/pr/profimedia Srcolike naušnice: Stradivarius (25,90 kn); Marama: Zara (39,90 kn); Haljina lijevo: Bershka (149,90 kn); Torbica oko struka: Zara (59,90 kn); Pletene balerinke: Zara (179,90 kn); Haljina desno: Reserved (1999,90 kn); Štikle: Zara (399,90 kn); Torbica s perlicama: Zara (279,90 kn); Naušnice: H&M (74 kn)

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Komentari 0