Moda
Kim Kardashian

Kim Kardashian kupila je slavni križ s dijamantima koji je nekoć nosila princeza Diana

  • Križ Attallah, ukrašen dijamantima i ametistima, Kim je kupila na aukciji u Sotheby'su
  • Slavna ogrlica koju je princeza Diana nosila u nekoliko navrata, djelo je draguljara Garrarda
  • Dijamanti na ogrlici imaju 5,25 karata

Nakon što je na prošlogodišnjoj Met Gali nosila haljinu Marylin Monroe, Kim Kardashian sad je uspjela pridobiti još jedan dio modne povijesti. Na dražbi aukcijske kuće Sotheby's, Kim Kardashian je prema The Guardianu, kupila slavnu ogrlicu, križ Attallah, za 163,800 funti.

križ Attallah | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram križ Attallah

Križ ukrašen dijamantima djelo je kraljevskog draguljara Garrarda, proizvođača i dizajnera luksuznog nakita i izrađen je 1920., a upečatljivi privjesak krase cvjetni detalji u dizajnu koji su naglašeni četvrtastim ametistima i dijamantima koji se procjenjuju na 5,25 karata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sotheby's (@sothebys)

Možda vas zanima Dijamantima se krenula igrati prije nego legićima i barbikama, a danas mnogi slavni žele njezin nakit Rubrika Life&style Life&style

Križ je prvo pripadao poduzetniku i piscu, Naimu Attallahu, po čijem imenu je i poznat, a koji ga je u nekoliko navrata posudio svojoj prijateljici, princezi Diani. Lady Di nosila ga je na svečanoj dobrotvornoj večeri 1987., s Catherine Walker ljubičasto-crnom haljinom.

Pete Davidson i Kim Kardashian | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Uz Marylin Monroe haljinu, a sad i Attallah križ, Kim Kardashian upotpunjuje svoju kolekciju stvari koje su pripadale slavnim osobama, u kojoj već ima u šešir Michaela Jacksona koji je nosio u spotu za pjesmu Smooth Criminal.

Možda vas zanima Lady Di bi obožavala novu verziju Diorove legendarne torbe koja je dobila ime po njoj Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @kimkardashian

Komentari 0