Stars

Lady Di, Marilyn, Whitney, Elvis... Znamo kako bi danas izgledale ove zvijezde da su još s nama

  • Ovih prerano preminulih zvijezda sjećamo se s nostalgijom, pamteći ih kakve su bile
  • No, kako bi izgledale danas da nas nisu tako rano napustile?
  • Kompjutorska simulacija omogućila nam je da ih vidimo kao naše simpatične i vremešne suvremenike

Umjetna inteligencija već odavno ima vrlo važnu ulogu u našim životima, razmišljali o tome ili ne. No, osim za mnogo korisnih stvari poput raznih aplikacija, može poslužiti i za zabavu. Na primjer, za predviđanje budućnosti. Naravno, sa stopostotnom sigurnošću ne možemo znati što će se dogoditi, ali može se to približno "izračunati". Evo kako izgledaju kompjuterski stvorene "nove" slike nekih od zvijezda koje su nas prerano napustile. Je li bi doista izgledale ovako danas? Ne možemo se zakleti, ali čini nam se prilično vjerojatnim da bi ovako ostarjele. 

Možda vas zanima Plastični kirurg otkriva kako bi danas izgledale poznate glumice da su prirodno starjele Rubrika Stars Stars

Marilyn Monroe

 | Autor: Instagram Instagram

Rođena 1926., ljepotica i seks simbol Marylin, koja je preminula sa samo 36 godina danas vjerojatno više ne bi ni bila živa. Ili bi imala 96 godina. U tom slučaju, ako je vjerovati ovoj animaciji, bila bi baš zgodna starica.

Paul Walker

 | Autor: Instagram Instagram

Zgodni Paul Walker napustio nas je 2013., sa samo 40 godina. Zvijezda filmova 'Brzi i žestoki', ironično, život je izgubila u prometnoj nesreći.

Elvis Presley

 | Autor: Instagram Instagram

I Kralj danas možda ne bi više bio živ, a potkraj života više ni nije bio ljepotan kao u mladosti, no mi ćemo ga uvijek pamtiti iz njegovih najboljih dana. Danas bi imao 87 i možda bi ovako izgledao.

River Phoenix

 | Autor: Instagram Instagram

Supertalentirani mladi glumac kojem je kritika pisala hvalospjeve River Phoenix napustio je ovaj svijet sa samo 23 godine. Riječ je bila o predoziranju. Glumački talent dijelio je s bratom Joaquinom Phoenixom, a danas bi River možda izgledao ovako.

Lady Di

 | Autor: Instagram Instagram

Zahvaljujući u posljednje vrijeme najviše serijalu 'Kruna' vidjeli smo više impersonalizacija Lady Di. Ipak, sve one bile su prikaz princeze Diane od mladosti do njezinih srednjih godina. Možda bi kao starica ovako izgledala?

Robin Williams

 | Autor: Instagram Instagram

Glumac i komičar Robin Williams cijelog se života borio s depresijom da bi 2014., sa 63 godine počinio samoubojstvo. Uvijek je ostavljao dojam tople i drage osobe što je vjerojatno i bio.

Whitney Houston

 | Autor: Instagram Instagram

Život pjevačice prekrasna glasa mogao bi se ispričati kao priča o nevjerojatnom talentu nasuprot nevjerojatnoj autodestruktivnosti. Nema je već 10 godina, a ova kompjuterska simulacija kaže da bi danas, s 58 izgledala ovako.

Bob Marley

 | Autor: Instagram Instagram

Zbog melanona kralj raggea Bob Marley nije proslavio toliko rođendana koliko je trebao. Napustio nas je prije nešto više od četriri desetljeća, sa samo 36 godina. Bi li i dnas nosio dugu kosu i dreadlockse?

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0