Moda

Katie Holmes tako voli ove Jimmy Choo balerinke da od njih ne odustaje ni po cičoj zimi

  • Katie Holmes jedna je od najbolje odjevenih američkih glumica, a ove su joj cipelice pravi bombončić!
  • Odjenuti tanke balerinke hladne zimske noći u New Yorku možda nije pametno, ali Kate je našla modno opravdanje
  • A kad pogledamo ove cipelice s Jimmy Choo potpisom i mi shvaćamo Katein izbor

Zabundana od glave do pete Katie Holmes je izgledala kao da se smrzava te večeri u New Yorku kad se s prijateljima zaputila na večeru u jedan restoran. Debela vunena kapa je tu, šal nekoliko puta omotan oko vrata, zimski kaput... Možda je stvar u tome što nije obula poštene čizme?

Izgleda da je Katie, poznata kao jedna od najbolje odjevenih američkih glumica, ovaj puta dala prednost dobrom stilu pred niskim temperaturama. Naime, na nogama su joj tek tanašne balerinke.  

Katie Holmes | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ovaj tanki đon i otvoren rist sigurno se ne slažu dobro s temperaturnim minusima koji su ovih dana pogodili SAD, ali moramo priznati da su cipelice predivne. A Kate je upravo dokazala da su joj omiljeni par.

miu miu Možda vas zanima Neodoljive satenske Miu Miu balerinke najtraženiji su jesenski komad Rubrika Moda Moda

Katie Holmes | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Naime nosila ih je i u vrlo casual looku u rujnu ove godine - genijalno izgledaju i na ove platnene cargo hlače i jednostavan sivi sweater, odmah podignu kombinaciju - no sad u prosincu je dokazala koliko voli balerinke koje nose slavni potpis Jimmyja Chooa.

Katie Holmes | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Riječ je o balerinkama četvrtasta vrha od brušene kože koje posebnima čini remenčić preko rista ukrašen velikim biserima. Ne, naravno, pravima. Cijena im je na stranici Mytheresa 650 eura s tim da trenutačno traje akcija da se snižavaju za još 10% sve narudžbe iznad 600 eura u što ove cipelice ulaze.

 | Autor: Jimmy Choo Jimmy Choo

 

Inače, balerinke dolaze u dvije boje, pa su u ponudi po istoj cijeni i ove puderaste. Koje sti se više sviđaju? Nama ipak crne...

 | Autor: Jimmy Choo Jimmy Choo

Photo: Shutterstock

Komentari 0