Moda

Karla ima sniženje na Uggsice - izdvojili smo najpovoljnije u ponudi

  • Zima nam je ovaj tjedan izgleda odlučila pokazati zube
  • Zato nam trebaju tople čizme, a koje su toplije od slavnih Uggsica?
  • Pronašli smo nekoliko modela u Karli po znatno povoljnijoj cijeni

U 2000-ima zahvaljujući Paris Hilton, uz XXL sunčane naočale, trenirke Juicy Couture, jedan par obuće postao je esencijalni kralj svih stylinga: UGG čizme. Od tada su postale jedan od vodećih trendova u zimskim mjesecima, a iz godine u godinu se o Uggsicama raspravljalo na dugo i na široko. Postoje li toplije i udobnije čizmice od njih? Postoje li ružnije čizmice od njih?
 | Autor: @Ugg @Ugg
Vrijede li doista toliko koliko koštaju? Može li ih ikoja boja ili dodatak učiniti lijepima... varijacija na temu bilo je i više no dovoljno, a desetljeća iskustva dosad su nas naučila samo jedno - uvijek će postojati oni koji ih ni za sve novce ovoga svijeta ne bi obuli i oni drugi, koji ih se nikada ne bi odrekli. Za ove druge, pronašli smo nekoliko modela Uggsica na sniženju u Karli. 


Za snježnu kraljicu

Model Classic Maxi Mini Metallic izrađen je od tekstila s posebnom zaštitom koja odbija male količine vode. Ima postavu od vune i liocela i mekani UGGplush™ uložak. Visina polučizmica je 12,7 cm.

 | Autor: Karla, model Classic Maxi Mini Metallic, sada 119,85 € Karla, model Classic Maxi Mini Metallic, sada 119,85 €

Ugg papuče Možda vas zanima Vole ih zvijezde, obožavaju modne influencerice: je li vrijeme da i mi nabavimo Ugg papuče? Rubrika Moda Moda

 

Udobnost prije svega

Polučizmice Classic Mini Logo Zip pružaju klasičnu UGG udobnost. Izrađene od dvostrane ovčje kože. Imaju posebno dizajnirani Treadlite by UGG™ potplat i toplu unutrašnjost koja odbija vlagu. Kopčaju se uz patentnt, a krasi ih crvena etiketa na sztražnjoj strani.  

 | Autor: Karla, polučizmice Classic Mini Logo Zip, sada 153,96 € Karla, polučizmice Classic Mini Logo Zip, sada 153,96 €

 

Za tople i sughe nogice

Polučizmice Classic Maxi Toggle izrađene su od kombinacije velur kože i Ripstop najlona. Za toplinu i prozračnost pobrinut će se 17 mm UGGplush ™ podstava i uložak te Eva i SugarSole™ pjenasti potplati koji pružaju udobnost pri svakom koraku. 

 | Autor: Karla, model Classic Maxi Toggle, sada  158,21 € Karla, model Classic Maxi Toggle, sada 158,21 €

Ulična moda Možda vas zanima Hrvatice ni ove zime ne odustaju od ovih 'ružnih' čizama, ali ih nose u elegantnim kombinacijama Rubrika Moda Moda
Photo: @Ugg

Komentari 0