Moda
Ugg papuče

Vole ih zvijezde, obožavaju modne influencerice: je li vrijeme da i mi nabavimo Ugg papuče?

  • Sveprisutne uggsice ponovno su na vrhuncu popularnosti, no sada najveću pozornost privlače papuče
  • Toplo krzno i jednostavan dizajn čine ove papuče savršenima za boravak u kući, ali i casual izlazak ili šetnju
  • Stoga ih u svoje kombinacije za izlazak uvrštava sve više zvijezda i modnih influencerica

Brend Ugg već je desetljećima obožavan od strane mnogih koji vole udobnu i toplu obuću koja će ih grijati jeseni i zimi. Osim popularnih čizama, koje sad dolaze u nekoliko mini verzija i s platformom, veliku popularnost uživaju i Ugg papuče.

Ugg papuče | Autor: Instagram @_alyssamay Instagram @_alyssamay

Brend nastao 1978. zapravo je homage materijalu korištenom u Australiji, rodnoj zemlji osnivača Ugg brenda, Briana Smitha, a to je ovčje krzno.

Ugg papuče | Autor: Instagram @wwhat2wear Instagram @wwhat2wear

Vole ih nositi i brojne slavne zvijezde, poput Gigi i Belle Hadid, Cardi B i Hailey Bieber, a brojne su ih modne influencerice uklopile i u svoje outfite za šetnju ili ležeran izlazak. Već odavno nisu namijenjene samo za ugodan boravak u kući, već odlično izgledaju i u kombinaciji s trenirkom, kratkom suknjom ili širokim trapericama!

Ugg papuče | Autor: Instagam @emilyklacey Instagam @emilyklacey

Ugg papuče dizajnirane su i izrađene s fokusom na udobnost i opuštenost, a brojni modeli, poput Tasmana ili Ansleyja, koji su obožavani već godinama, dokazuju kvalitetu izrade. Osim neutralnih boja, Ugg papuče, jednako kao i čizme, možemo pronaći i u zanimljivim jarkim ili pastelnim nijansama, koje će zasigurno razvedriti svaki tmuran zimski dan.

Ugg papuče | Autor: Instagram  @brookefaherty Instagram @brookefaherty

Udobne i tople, Ugg papuče savršene su za zimsko razdoblje pred nama. S njima će naša stopala biti ugrijana, a naš outfit neće izgledati ništa manje stylish (dapače!) ako ih se odlučimo nositi izvan kuće!

U nastavku izdvajamo preslatke udobne krznene modele Ugg papuča!

Ugg papuče | Autor: Ugg/Zalando Ugg/Zalando Ansley papuče, (749,29 kn); Tasman obuća za navlačenje, (899,00 kn); Dakota papuče, (749,29 kn) Ugg papuče | Autor: Zalando Zalando Fluff Yeah Fuzz Sugar papuče, (809,00 kn); Fab Yeah papuče, (573,00 kn); Disco Cross Slide papuče, (899,00 kn) Ugg papuče | Autor: Ugg/Zalando Ugg/Zalando Scuff Sis papuče, (737,00 kn); Scuffette papuče, (819,00 kn); Disquette papuče, (809,00 kn) Ugg papuče | Autor: Ugg/Zalando Ugg/Zalando Fuzz Sugar Slide papuče, (809,00 kn); Maxi Curly Platform papuče, (969,00 kn); Funkette papuče, (974,08 kn)

Ulična moda Možda vas zanima Dva upečatljiva dodatka, čizme s lancem i Gucci torba podigli su styling ove prolaznice u Zagrebu Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @wwhat2wear

Komentari 0