Moda

Kakva fora! Yamamay ima maske koje se super kombiniraju s badićem

  • Zaštitne maske, izgleda, dobivaju i modnu dimenziju
  • Yamamay je izbacio liniju eko-maski za lice 
  • Uskoro dolaze i u naše dućane

Nadamo se da ćeš i ovog ljeta ostati odgovorna i nositi masku kad to situacija zahtijeva, ali to ne mora značiti da zaštita koja prekriva tvoje lice mora biti lišena svakog šarma. Yamamay zato ima inovativnu kolekciju “eco – friendly” perivih maski za lice, koje će uskoro biti dostupne u odabranim vodećim dućanima i online.

 | Autor:

Yamamay maske za lice ovjerene su od strane višeg instituta za javno zdravlje, a cilj im je, kažu, bio stvoriti siguran, ali praktičan i ekološki održiv proizvod, pa se tako maske za lice mogu oprati i do 20 puta, a da pritom zadrže svoje izvorne osobine.

 | Autor:

Za proizvodnju ovih ekološko prihvatljivih i vodootpornih maski koriste se nove antibakterijske tkanine koje omogućavaju protok zraka, iznutra je meki, rastezljivi pamuk, a izvana je poliester.

Možda vas zanima Ako želiš sama šivati masku, ovaj video modnih dizajnera s preciznim uputama će ti super doći! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor:

Maske su ukrašene printovima koji prevladavaju u ljetnoj Yamamay kolekciji, kako bi se mogle uskladiti s kupaćim kostimima na plaži. Tako možeš birati između cvjetnog, leopard, zebrastog i kamuflažnog uzorka, kao i one u crnoj, boji trešnje ili veselim duginim bojama...

Možda vas zanima Svijetle si puti? Evo kako ćeš jednostavno postići preplanuli ten Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: None

Komentari 0