Moda

Kako nositi omiljenu slip haljinu po hladnijem vremenu - donosimo pet primjera

  • Ako jedan povratnički trend ima moć ostajanja u modi, onda bi to mogla biti slip haljina
  • Lagani satenski ili svileni materijal i lepršava silueta koja naglašava liniju tijela neovisno o duljini čine slip haljinu omiljenim modelom za toplije dane
  • No, to ne znači da ju ne možemo kombinirati i u jesenskim i zimskim kombinacijama. Donosimo kako!

Slip haljina elegantan je model koji zapravo ne izlazi iz mode, već samo otkrivamo načine kako ju nositi na neki novi način. Kako su ljetni dani i nošenje slip haljine samo u kombinaciji sa sandalama iza nas, s dolaskom jesenskih dana, a uskoro i zimskih, mudro je smisliti nove načine kako slip haljinu uklopiti u slojevite outfite s jaknama, džemperima i kaputima!

Slip haljina savršen je izbor ako želimo postići minimalističku eleganciju, a istodobno će biti iznimno udobna za nošenje te ju možemo kombinirati u dnevnim i u večernjim kombinacijama s upečatljivijim komadima. Donosimo pet primjera kako ove jeseni i zime nositi najdražu slip haljinu!

Uz jaknicu od buklea i kaubojske čizme

Savršen jesenski look u zagasitim nijansama uz chic jaknu od buklea te kaubojske čizme od brušene kože koje stylingu daju opušteniji izgled.

slip haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, slip haljina s čipkom (34,99 eura)

Možda vas zanima Crvena boja trend je ove sezone, to dobro zna i Seve koja genijalno nosi crvenu pletenu haljinu Rubrika Moda Moda

Ispod toplog džempera

Ovaj spoj suprotnih tekstura i silueta bit će idealan za jesenske i zimske dane, a posebno s dodatkom elegantnijeg para čizama s visokom potpeticom.

slip haljina | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Mango, slip haljina (79,99 eura)

Uz oversize sako i tenisice

Chic, casual komadi koje možemo nositi od jutra do mraka uvijek su dobar izbor, a klasičan oversize sako odlično će se uklopiti u ležerniju kombinaciju slip haljinu s parom trendy tenisica poput adidas Samba.

Preko pulovera s visokim ovratnikom i čizmama do koljena

slip haljina | Autor: Instagram @helenacritchley Instagram @helenacritchley Foto: Instagram @helenacritchley

Ovaj look inspiriran modom 90-ih savršen je primjer laganog slojevitog stylinga u koji smo uklopili sve najdraže komade!

slip haljina | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Mango, mini slip haljina (39,99 eura)

U svečanijem looku uz baloner i štikle

slip haljina | Autor: Instagram @ltk.europe Instagram @ltk.europe Foto: Instagram @ltk.europe

Slip haljina može biti prvi izbor za svečanije prigode i po hladnijem vremenu, samo uz dodatak nezaobilaznog balonera i chic cipela s visokom potpeticom.

slip haljina | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Scotch & Soda, slip haljina (sad 160,95 eura)

Možda vas zanima Kaubojke, ljetna haljina i sako: snimili smo dva slična stylinga u Zadru i Zagrebu. Koji je bolji? Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@luciacuesta_

Komentari 0