Moda

Crvena boja trend je ove sezone, to dobro zna i Seve koja genijalno nosi crvenu pletenu haljinu

  • Ništa kao crvena boja nije tako efektna posebice ako se radi o modnim kombinacijama
  • Ako želimo impresionirati i dodati svijetu malo strasti, crvena je pravi odabir
  • Crvena boja mogla bi s trona skinuti crnu i sivu, a posebice kad je riječ o haljinama, dnevnim i večernjim

Je li malu crnu haljinu ove jeseni zamijenila ona u crvenoj boji? Bilo da se radi o svečanijem večernjem izlasku ili pak casual dnevnoj varijanti, crvena boja, baš kao i haljina u toj boji ovosezonski je trend. Crvena boja simbolizira energiju, strast, seksualnost i život. Jedno je sigurno, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a to dobro znaju i dizajneri, koji su naglasak ove jeseni stavili upravo na tu boju.

crvena manikura Možda vas zanima Crveni lak je crveni lak! Klasičnu vatrenu nijansu ponovno biramo za naj manikuru ove jeseni Rubrika Beauty Beauty

Dizajner Pierpaolo Piccioli za modnu kuću Valentino kolekcijom za jesen u fokus je stavio upravo komade crvene boje koju je kombinirao s crnom i bijelom. Maximilian Davis, kreativni direktor brenda Ferragamo crvenu boju ove jeseni vidi u krznenim kaputima, džemperima i odijelima, a Bottega Veneta pretočila je ovu strastvenu boju u haljine i tunike za muškarce. Kako ističu i u časopisu Vogue, crvena je izdominirala kako modnim pistama, tako i jesenskim kolekcijama, pa nježne bež nijanse, zamijenjuje ova vatrena boja koja sada više nije samo must have blagdanskih kombinacija, već je više nego poželjna i tijekom jesenskih dana. 

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Prada (@prada)

Čak i ako u kalendaru nemaš zabilježen događaj na kojem se traži svečani look, kombinacije u crvenoj boji možeš jednako dobro isfurati i na posao, kavu s prijateljicama ili na koncert. Ono što je do sad bila crna ili siva kombinacija, ove jeseni to je crvena haljina, tunika, džemper, jakna pa čak i crvene cipele koje zaokružuju svaki stajling. Da je crvena it boja, vrlo dobro zna i Severina, koja nerijetko za svoja pojavljivanja u javnosti odabire ovu boju. Tako je bilo i na koncertu koji je ovog vikenda održala u Sloveniji. Dužu crvenu haljinu visokog ovratnika iskombinirala je s rokerskom jaknom u istoj boji, a sve je začinila i istom manikurom. Haljina koju je 51-godišnja Splićanka odabrala za prohladnu večer u Rakičanu može se jednako dobro iskombinirati s čizmama na visoku potpeticu, kao i s nešto opuštenijom obućom. Nešto hrabrije, mogu isprobati i čizme u istoj nijansi, jer zašto ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

I inače Seve vjeruje u moć crvene haljine - i ima pravo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Čak i u etno verziji...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Izlozi kombinacija u crvenoj boji već su preplavili izloge brojnih dućana, ali webshopa. Inspiriraj se i ti nekim komadima koje ćeš ponosno prošetati već na iduće druženje. 

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, pletena haljina s visokim ovratnikom (35,95 eura)

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, satenska haljina zvonolikih rukava (69,99 eura)

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, pamučna midi haljina (19,99 eura)

Osim haljina, i drugi će žarko crveni komadi ostaviti dojam... Na primjer...

 | Autor: My Theresa My Theresa Foto: MyTheresa, Prada kožna jakna (5,700 eura)

 | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: MyTheresa, Valentino kaput od mješane vune (850 eura)

 

Možda vas zanima Bottega Veneta ima novu zvijezdu: Gemelli bi mogla biti najpraktičnija 'it' torba koju je brend ikad lansirao Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram@severina

Komentari 0