Moda

I Seve je podlegla čarapastom trendu. No nećemo o modi dok Seve zbori o znanosti...

Naravno da se Severina zna itekako dobro odjenuti, no ne mora sve vezano uz Sevke biti o dizajnerskim cipelama, torbicama i odjeći. Ni o glazbi, a bogme niti trač. Tako se pjevačica u posljednjoj objavi na Instagramu raspisala o - znanosti. Točnije o zvijezdama i asteroidima, o zvjezdarnici u Višnjanu i astronomu Koradu Korleviću za kojeg kaže kako je njezin idol.

Evo što je napisala: "Moj idol je Korado Korlević, astronom i učitelj iz Višnjana. Prema broju otkrića, Korado Korlević je 8. najproduktivniji tragač za asteroidima svih vremena, a do sada ih je otkrio čak 1295. Prema njegovom prezimenu, nazvana su i dva kometa koje je otkrio, a za zasluge na području astronomije i edukacije, jedno je od nebeskih tijela između Marsa i Jupitera nazvano Korado."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Za ovu Severinu strast nismo znali, ali Sevke nastavlja: "Zvjezdarnica Višnjan jedna je od najproduktivnijih zvjezdarnica u praćenju malih tijela Sunčevog sustava; u posljednje dvije godine @visnjanobservatory je na 3. mjestu u svijetu. Za nauku nikad nije kasno, ali ni rano. Preporučam svima da dovedu djecu i zaljube ih u znanost."

U kratkom videu vidimo je kako sjedi, u klupici s djecom u Višnjanu, na predavanju o nebeskim tijelima, a kao što je pozitivna ova objava, jednako su pozitivni i komentari na nju. I Korada Korlevića, i učenje, i zvijezde, i znanost...

Severina Možda vas zanima Severina je blista u Dries Van Noten haljini, ali to je ništa prema njezim mrežastim hlačama! Rubrika Moda Moda

No, mi, čini se plitki kakvi jesmo, nismo mogli ne ocijeniti Severinin outfit koji je odabrala za posjet zvjezdarnici u Istri. Osim što je dobar, na pjevačici se ističe i sve jači trend - nošenje čarapa s mokasina uz haljinu. Eto, nosmo mogli prešititi da je odabrala ovu novu modu... Niti da u kombinaciji nosi i Cartier vintage torbu Trinity iz kolekcije 2004./2005., a i pulover Stelle McCartney.

Photo: Instagram@severina

Komentari 0