Moda
Severina

Severina je blista u Dries Van Noten haljini, ali to je ništa prema njezim mrežastim hlačama!

  • Severina nastavlja niz odličnih modnih kombinacija, a u najnovijoj je izabrala doista posebnu haljinu
  • Plisirana haljina brenda Dries Van Noten pjevačici je odlično pristajala, a kombinirala ju je s kultnom Lady Dior torbicom u bijeloj boji
  • Svježi styling u svijetlim nijansama Severina je upotpunila jednostavnom frizurom i makeupom

Nakon niza predivnih ljetnih modnih kombinacija, od onih za nastupe do outfita koje je birala za privatne prilike, Severina nas je još jednom oduševila najnovijim lookom koji je podijelila na svojem Instagram profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Za event u Zagrebu odabrala je efektnu haljinu s potpisom Dries Van Notena u nježnoj svijetloplavoj boji. Midi haljina tankih naramenica na jednom ramenu ima voluminozni plisirani detalj koji se onda širi duž cijele haljine te dizajnu daje predivnu formu i pokret. Haljina je Severini savršeno pristajala, a nosila ju je uz malu bijelu Lady Dior torbicu sa srebrnim metalnim detaljima, kao i jednostavne bijele sandale s remenčićima.

Pamela Badžek Možda vas zanima U crno-bijelom outfitu Pamele Badžek satenska je suknja zvijezda, a Chloé torbica odličan modni dodatak Rubrika Moda Moda

Dries Van Noten haljina | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: MyTheresa. Dries Van Noten plisirana midi haljina, (1.676,00 eur)

Efektan look Severina je upotpunila jednostavnom frizurom ravno stilizirane kose i neupadljivim makeupom!

Da, da, i sve je to jako lijepo, profinjeno i ženstveno, a onda nas je samo nekoliko sati kasnije doslovno oborila s nogu novom objavom. Evo je, još vruća, Sevka u prepreludim mrežastim hlačama!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Riječ je o totalno otkačenim pletenim hlačama brenda Alaïa uz koje je nosila Chanel jaknicu i istu Dior torbicu kao i u prethodnoj objavi, a sve se događalo na otvorenju izložbe Nenada Sovilja kojeg je pjevačica nazvala "svojim najdražim juvelirom" i preporučila svakako posjetiti izložbu u Klovićevim dvorima.  

Photo: Instagram @severina

Komentari 0