Moda

Bottega Veneta ima novu zvijezdu: Gemelli bi mogla biti najpraktičnija 'it' torba koju je brend ikad lansirao

  • Nitko nije uspio izbaciti toliko prekrasnih modela torbi kao Bottega Veneta, a ionako duga lista upravo je postala još duža
  • Među najpoželjnije modele ugurao se i Gemelli koji je pažnju privukao čim se našao na pisti prilikom predstavljanja kolekcije za jesen i zimu 2023.
  • Opuštena silueta ovog modela je uz sve popularniji oblik polumjeseca i odlično pogođenu veličinu ono što Gemelli čini možda i najpraktičnijim modelom koji je ikada izašao iz Bottega Veneta ateliera

Posljednjih se godina nekoliko luksuznih brendova uguralo među one čije torbice redovito slove za najpoželjnije modele, no nitko ih nije uspio izbaciti toliko kao Bottega Veneta. Najjači adut modne kuće koja je 60-ih osnovana u Vicenzi od prvog su dana modni dodaci i cipele izrađene od najfinije kože, a njihove modele torbe, unatoč tome što dolaze u paketu s vrtoglavo visokim cijenama, nema tko nije poželio. Cassette, PouchJodie, Tote, Andiamo i Sardine samo su neki od slavnih modela koji su već godinama najdraži odabir brojnih ljubiteljica mode, a ionako duga lista upravo je postala još duža, i to zahvaljujući modelu Gemelli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Culted (@culted)

Novi 'it' model pažnju je privukao čim se našao na pisti prilikom predstavljanja kolekcije za jesen i zimu 2023., sada je napokon osvanuo u prodaji, a imamo osjećaj da bi lako mogao postati najpoželjniji među najpoželjnijima, i to zahvaljujući savršenoj ravnoteži između velike vrećaste torbe u koju stane baš sve što nam treba i elegantnije strukturirane torbe za rame te mogućnosti nošenja na dva načina.

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta  | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta

Možda vas zanima Predviđa se da će Guccijeva Horsebit torbica biti najtraženija dizajnerska torba ove i sljedeće godine Rubrika Moda Moda

Opuštena silueta ovog modela je uz sve popularniji oblik polumjeseca i odlično pogođenu veličinu ono što Gemelli čini možda i najpraktičnijim modelom koji je ikada izašao iz njihovog ateliera, a već ga obožavaju mnoge slavne ljepotice poput Julianne Moore i Nicole Kidman.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Kako smo imali prilike vidjeti na njihovim stylinzima uz koje su torbu nosile, jednako fantastično izgleda uz ležerne kombinacije poput one Julianne Moore, sastavljene od bijelih traperica, jednostavnih majica i Birkenstock sandala, kao i uz nešto elegantnije kombinacije kao što je ženstvena haljina kakvu je Nicole uparila sa stiletto polusandalama.  

Možda vas zanima Massimo Dutti u novoj kolekciji ima torbe koji neodoljivo podsjećaju na Bottega Veneta modele Rubrika Moda Moda

Poput Andiama i mnogih drugih Bottega torbi, i Gemelli dolazi u nekoliko veličina i boja te kombinacija boja, a unatoč savršenom dizajnu, na kupnju će se odlučiti samo oni najdubljeg džepa jer ona u maloj veličini stoji 2800 eura, srednja 3300 eura, dok je za onu najveću potrebno izdvojiti 3900 eura. 

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Gemelli Small (2800,00 eura)  | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Gemelli Medium (3200,00 eura)

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Gemelli Large (3900,00 eura)

Je li ok izdvojiti nekoliko plaća za torbu, ostavljamo da svatko odluči za sebe, no u jedno smo sigurni - ovo je torba koja se nosi posvuda i uz sve i koja će, uopće ne sumnjamo, biti jedna od onih koje su za cijeli život! 

Photo: Instagram @kiwileehan

Komentari 0