Moda

Ana Bacinger obožava ovu torbu, i potpuno je jasno zašto: nema tog outfita koji uz nju ne izgleda bolje

  • U samo godinu dana potražnja za torbicama u obliku polumjeseca porasla je za nevjerojatnih 118%, pretvorivši ih u ultimativni modni dodatak koji je nezaobilazan u garderobi svake fashionistice i 'it' djevojke
  • Od svih modela koje smo imali prilike vidjeti, posebno nam se svidio onaj brenda Staud kojeg naša poznata modna influencerica Ana Bacinger rado nosi u raznim prilikama
  • Strukturirana forma modela 'Moon Bag' čini ga značajno sofisticiranijim od ostalih, no upravo su boje one zahvaljujući kojima djeluje  razigranije i ležernije od ostalih, a svakoj kombinaciji daje obilje šarma

Torbice u obliku polumjeseca posljednjih su se mjeseci graciozno ušuljale na modnu scenu kao ultimativni modni dodatak koji je nezaobilazan u garderobi svake fashionistice i 'it' djevojke. Prema podacima Stylighta i Google Trendsa koji pomno prate aktualne trendove i popularnost raznih proizvoda, potražnja za ovakvim torbama u samo jednoj je godini porasla za čak 118%, a svoje su prste u tome svakako imali Fendijev model 'Croissant' te model 'Half Moon' brenda The Row.  

 | Autor: Instagram @anabacinger Instagram @anabacinger  | Autor: Instagram @anabacinger Instagram @anabacinger

Privlačna silueta polumjeseca izdvaja ove modele od onih tradicionalnijih i odiše daškom sofisticiranosti i svježine, a besprijekorno upotpunjuje najrazličitije odjevne kombinacije. Od ležernih svakodnevnih stylinga do glamuroznijih večernjih toaleta, lako se prilagođava svim kombinacijama i različitim modnim stilovima, a što je čini odličnim izborom za svaku priliku.

Možda vas zanima YarnBaggz su torbice izrađene od chunky merino vune, i izgledaju nevjerojatno dobro! Rubrika Moda Moda

Šarmantna i versatilna estetika nipošto nije jedino što ove modele čini toliko neodoljivima, već njihovoj privlačnosti doprinosi i savršeno pogođena ravnoteža između veoma chic dodatka i funkcionalnosti pa ne iznenađuje da ih se pronaći može u omiljenim kombinacijama influencerica, modnih urednica i slavnih ljepotica sa svih strana svijeta.

 | Autor: Instagram @anabacinger Instagram @anabacinger  | Autor: Instagram @anabacinger Instagram @anabacinger

Od svih modela koje smo imali prilike vidjeti, posebno nam se svidio onaj brenda Staud kojeg naša poznata modna influencerica Ana Bacinger rado nosi u raznim prilikama. Jedna od prvih modnih blogerica na ovim prostorima i inače je poznata po veseloj i pomalo eklektičnoj estetici u kojoj su uzorci i vedre boje itekako dobrodošle, a k tome su i jedan od prepoznatljivih rukopisa njezinog brenda 'Little Fashion Paradise' pa ne iznenađuje da je u moru raznih modela odabrala upravo onaj prepun živih nijansi. 

 | Autor: Instagram @anabacinger Instagram @anabacinger  | Autor: Instagram @anabacinger Instagram @anabacinger

Strukturirana forma modela 'Moon Bag' čini ga značajno sofisticiranijim od ostalih, no upravo su boje one zahvaljujući kojima djeluje  razigranije i ležernije od ostalih modela, nositi se može preko ramena i u ruci, a nema tog stylinga u koji se neće uklopiti i kojeg neće podići u trenu. 

 | Autor: Instagram @anabacinger Instagram @anabacinger  | Autor: Instagram @anabacinger Instagram @anabacinger

Kao što smo vidjeli iz nekih od Aninih najdražih kombinacija, pristaje uz apsolutno sve - traperice, obični t-shirt i sako, pletene haljine, odijela s prugicama, ljetne, jesenske i zimske outfite, druge boje i uzorke, a čak ni all black kombinacije kakve jako rijetko nosi uz nju neće djelovati nimalo jednolično. Ovo mi zovemo torbom s karakterom!

 | Autor: MonnierParis.com MonnierParis.com Foto: MonnierParis.com, Riviera Moon Tote Bag in Rainbow Leather (353,75 €)

Možda vas zanima Nakon torbice u obliku goluba, evo i clutcha u obliku žabe. Košta 800 eura. Ne krekeće za taj novac Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @anabacinger
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    sorry ovo liči sve skupa na cirkus.....