Moda

Zara tenisice s retro štihom obožavat će svi fanovi legendarnog adidas Samba modela!

U dinamičnom svijetu mode, nije neuobičajeno vidjeti neke kultne stilove koji su nekoć krasili ulice kako ponovno oživljavaju. Zara je ove sezone odlučila napraviti nostalgičan skok u prošlost kolekcijom tenisica koje odaju počast legendarnom adidas Samba modelu. Zara je kreirala tenisice koje će sigurno osvojiti srca brojnih modnih entuzijastica jer su pravi spoj retro šarma i moderne estetike. Što je još bolje, nakon personaliziranih torbi, Zara nudi i personaliziranje svojih novih modela tenisica.

Možda vas zanima Zara od nedavno nudi personalizaciju torbi vezenjem inicijala. Izgledaju prekrasno Rubrika Moda Moda

Retro revival legendarnih adidas Samba tenisica

 | Autor: Instagram @karlas_view Instagram @karlas_view Foto: Instagram @karlas_view

Adidas Samba tenisice predstavljaju amblem atletskog i kulturnog svijeta 20. stoljeća. Ostavile su neizbrisiv trag u svijetu obuće i time što su postale čak drugi najprodavaniji model adidas tenisica. Prvotno su predstavljene 1950-ih kao tenisice za igranje nogometa, no Samba adidasice su brzo nadmašile svoju namjenu i zavladale ulicama, ne samo nogometnim terenima. Sa svojim klasičnim dizajnom s tri pruge, gumenim potplatom i modernom siluetom, Samba tenisice besprijekorno spajaju funkcionalnost i stil. Od užurbanih ulica Rio de Janeira do urbanih središta Europe, Samba tenisice su ušle u srca brojnih obožavatelja, a danas ih vole nositi i slavni poput Belle Hadid.

Zarina posveta nostalgiji: Kolekcija tenisica s retro štihom

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA

Zara se inspirirala retro duhom adidas Samba modela i dala mu moderan preokret. Rezultat je zadivljujuća kolekcija tenisica koja obuhvaća bit Sambe istovremeno uzimajući u obzir duh današnjeg modnog svijeta. može se očekivati poznati potplat koji je karakterizirao Sambu, koji je sada ponovno osmišljen sa Zarinim jedinstvenim dodirom. Dostupne u četiri različite boje - zelena, narančasta, plava i bež - Zarine tenisice od brušene kože naći će svoje mjesto u svačijem ormaru.

Uz to, nakon što su kupcima omogućili personalizaciju torbi, Zara sada pruža i mogućnost personalizacije tenisica! To znači da možemo dodati svoje inicijale ili čak ime na bočnu stranu i na jezik svojih tenisica - ako nije duže od četiri slova. Ovaj detalj košta svega 4 dodatnih eura, dok je za tenisice potrebno izdvojiti 39,95 €. Dostupne su za online kupovinu na linku.

 | Autor: Foto: ZARA

Možda vas zanima Je li Zarin Barbie parfem zapravo kopija jednog luksuznog dizajnerskog mirisa? Rubrika Beauty Beauty

Ove tenisice su prikladne za razne prilike te se besprijekorno slažu s ležernim trapericama, suknjom, haljinom te u spoju s našom omiljenom trenirkom ili tajicama, stvarajući kombinacije koje su jednako bezvremenske i trendi. Najnovija Zarina kolekcija tenisica nas s lakoćom prenosi u doba kada su adidasove Sambe suvereno vladale ulicama. Uspjela je uhvatiti bit legendarnog modela, a istovremeno udovoljiti suvremenom ukusu današnjih modnih entuzijasta. U nastavku se nalaze svi modeli koji su trenutno dostupni za kupovinu:

 | Autor: Foto: ZARA  | Autor: Foto: ZARA  | Autor: Foto: ZARA  | Autor: Foto: ZARA

Možda vas zanima Viralni TikTok 'otkriva' što znače oznake na Zarinim etiketama, no istina je ipak nešto drugačija Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @rebekkahassing

Komentari 0