Beauty

Je li Zarin Barbie parfem zapravo kopija jednog luksuznog dizajnerskog mirisa?

  • Barbiemanija još traje, ali ovih dana se pogotovo priča o jednom Barbie mirisu
  • Zarin Barbie Mattel parfem predmet je mnogih rasprava (i pohvala) na društvenim mrežama
  • Mnogi tvrde da ih Zarin parfem neodoljivo podsjeća na jedan skupocjeni dizajnerski miris

Iako Barbiemanija još ne jenjava, razlog zbog kojeg društvene mreže bruje o Zarinom Barbie parfemu (ima 2,4 milijuna pregleda na TikToku) nije toliko povezan s filmom koliko s činjenicom da mnoge ovaj miris neodoljivo podsjeća na jedan mnogo, mnogo skuplji. Naime, sastav mirisa Zara Barbie Mattel Eau de Parfum opisan je kao 'mirisna kombinacija s jarkim gornjim notama naranče i nerolija. U srcu se mogu pronaći note puderaste ruže i latica cvijeta naranče, a u pozadini vanilija i zrna tonke'.

 | Autor:

Možda vas zanima 13 najboljih puderastih parfema koji osvajaju neodoljivim cvjetnim mirisom Rubrika Beauty Beauty


Bočica od 100 ml stoji 24,94 eura, a iznenađujuće, poznavatelji su zaključili da ih Zarin Barbie neodoljivo podjseća na kultni parfem koji navodno obožava Rihanna. Riječ je o Kilian parfemu Love, Don't Be Shy, puno veće cijene - 50 ml stoji 235 eura!

 | Autor: Narančin cvijet, vanilija i bijeli sljez u srcu su ove mirisne kompozicije koja odiše luksuzom. Ne kažemo da bi Barbie parfem zavarao iskusne nosove i obožavatelje Kilian mirisa, ali influenceri na TikToku ne kriju oduševljenje Zarinom mirisnom kreacijom i njezinom sličnošću s luksuznim parfemom.  

Možda vas zanima 11 najskupljih parfema na svijetu o kojima i bogati razmisle dvaput prije kupovine Rubrika Beauty Beauty
Photo: None

Komentari 0