Moda 25. rujna 2019.

Kako graciozno hodati u štiklama? Uz ovih 6 savjeta tvoj hod će izgledati savršeno seksi

Instagram @haileybieber.
  • Jedna od stvari koja impresionira muškarce su žene koje znaju prelijepo hodati na petama
  • Uz ovih nekoliko jednostavnih savjeta, svoj ćeš hod na visokim potpeticama učiniti puno ljepšim i atraktivnijim
  • Samopouzdanje je ključ uspjeha u svemu pa tako i u hodanju na visokim potpeticama

Kad je Marilyn Monroe rekla poznatu izjavu: "Dajte djevojci prave cipele i osvojit će svijet", prilično smo sigurne da je mislila na štikle. No, hod na visokim potpeticama nije baš tako jednostavan i mnogim ženama zadaje glavobolju. Ako si i ti među njima, u nastavku otkrij 6 trikova uz pomoć kojih ćeš ga vrlo jednostavno savladati. 

1. Osloni se na petu pa na prste

Kad hodamo u ravnim cipelama, uglavnom cijelo stopalo odjednom spuštamo na tlo. Međutim, to izbjegavaj kada nosiš visoke potpetice i prvo spuštaj petu, a potom prste. Tako će tvoj hod izgledati prirodnije i nećeš djelovati nezgrapno. 

Možda vas zanima... Žustro ili polako? Što stil hodanja otkriva o tvom seksualnom životu Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Uspori i radi manje korake 

Kad si u štiklama - ne žuri! Opusti svoje tijelo i sitnim koracima lagano koračaj prema naprijed. Pritom slijedi ritam svojih bokova, pravilno raspodijeli težinu i izgledat ćeš nevjerojatno graciozno. I seksi!

3. Blago se nagni unatrag

Hod u štiklama često dovodi do nepravilnog držanja tijela. Kako bi to popravila, pri hodu se blago nagni unatrag. Tako ćeš pravilno raspodijeliti opterećenje i to će se pozitivno odraziti na tvoje korake. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima... Pogledaj što se sve događa s tvojim nogama kada prestaneš nositi štikle Rubrika Life&style Life&style

4. Zamisli da koračaš po ravnoj liniji

Uz ovaj jednostavan trik tvoj će hod u trenu postati elegantniji i profinjeniji. I nikako ne zaboravi gledati ispred sebe. 

Možda vas zanima... Obnažena ramena, goli trbuh, seksi štikle, ova brineta nas je inspirirala pa smo složile sličan stajling Rubrika Moda Moda

5. Uvijek odiši samopouzdanjem

Samopouzdanje je ključ uspjeha u svemu pa tako i u hodanju na visokim potpeticama. Zato dok hodaš u njima zamisli da si najljepša žena na svijetu i ni slučajno ne skidaj osmijeh s lica. Vjerovala ili ne, ali to će utjecati i na tvoj hod. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wibble wobble #Arpege #ManoloBlahnik

A post shared by Manolo Blahnik (@manoloblahnikhq) on

6. Pripazi na visinu potpetica

Koliko god ti se svidjele, cipele koje imaju prevelike potpetice loš su izbor za željeni graciozni hod. Ne kažemo da nije moguće dobro hodati u njima, ali za to je potrebno puno, puno vježbe.

Možda vas zanima... Ne voliš štikle? Ova 3 modela elegantnih ravnih cipela mogu ih zamijeniti! Rubrika Moda Moda

Komentari 0