Moda

Obnažena ramena, goli trbuh, seksi štikle, ova brineta nas je inspirirala pa smo složile sličan stajling

  • Preslatki šareni topići s volanima nova su nam ljetna modna ljubav! 
  • Jedan je takav Zadrom prošetala i zgodna brineta koja je ga je kombinirala uz bijele hlače visokog struka
  • Ovaj nas je look inspirirao pa smo slične komade i mi pronašle u trgovinama

Inspiracija za ljetne modne kombinacije neiscrpna je. Uz preslatke topiće i bluze koje su preplavile trgovine i jednostavne bijele hlače ne možemo pogriješiti jer moguće ih je kombinirati na mnogo načina. Međutim, rezani i kratki topići nisu nam baš uvijek prvi odabir - osim ako ih kombiniramo s hlačama visokog struka.

Možda vas zanima Ova djevojka nosi najslađu haljinicu koju smo taj dan vidjeli na Kalelargi Rubrika Moda Moda

I zato nas je jedna prolaznica iz Zadra oduševila svojim outfitom. Zgodna je brineta prošetala presladak šareni topić s motivima cvijeća, i to kratko rezani, spuštenih ramena i s romantičnim volanima. Uz njega je kombinirala bijele hlače visokog struka čije je šire i duge nogavice podvrnula. Obula je i upečatljive žute salonke pa je, otkrivši gležnjeve, noge i vizualno izdužila.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Look je zaokružila popularnim modelom slamnate torbe iliti cekera, od sunca se sakrila velikim okvirima sunčanih naočala, raspustila kosu i dodala slatke viseće naušnice u obliku tri srca. Njezina nas je upečatljiva kombinacija oduševila i inspirirala pa smo i mi zavirile u trgovine.

Možda vas zanima Video: Ako ovako namirnice složiš u hladnjak, hrana ti se više neće kvariti! Rubrika Life&style Life&style

Od nekoliko favorita u trgovinama iskombinirale smo sličan outfit. Šareni topić na jedno rame, presladak ceker i chic sunčane naočale, uz neizostavne bijele hlače i žute salonke garantira da ćeš i ti biti primijećena u šetnji gradom!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Top Zara (179,90 kn), hlače Mango (249,90 kn), salonke Bershka (169,90 kn), ceker Carpisa (109 kn), naočale Max&Co., Ghetaldus (734 kn), naušnice Parfois (80 kn),

Što kažeš, jesi li spremna za pravi modni slatkiš?

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0