Moda

Jesen je pred vratima i morali smo pregledati ponudu balonera - pronašli smo baš lijepe

  • Baloner je jedan od klasičnih odjevnih komada koji nikad ne izlazi iz mode i uvijek je popularan
  • Idealan je za promjenjive jesenske dane, a odgovara svih odjevnim kombinacijama
  • Istražili smo trenutnu ponudu u trgovinama te ti donosimo najbolje komade u kojima možeš zasjati ove jeseni

Svake sezone nekoliko odjevnih komada i modnih dodataka postane pravi hit, no klasični komadi i dalje imaju svoje mjesto u novim kolekcijama. Jedan od njih je i baloner kojeg obožavamo nositi u jesen i proljeće. Ovaj kultni komad počeo se proizvoditi 1914. godine te je za vrijeme Prvog svjetskog rata služio kao zaštita od vjetra i kiše za britanske časnike. I danas ima sličnu svrhu, a iz godine u godinu ne izlazi iz mode. 

Možda vas zanima Ovaj kroj hlača vizualno izdužuje noge - pronašli smo super modele do 200 kuna Rubrika Moda Moda

Nekima će na sam spomen ovog komada prvo na pamet pasti Burberry bež model s kariranom unutrašnjosti, no i cjenovno prihvatljiviji modeli osvajaju nas svojim izgledom iz sezone u sezonu. Stroge linije, bež boja i dvoredno kopčanje odlike su ovog svevremenskog komada, a vrlo često možemo vidjeti i različite varijante koje također izgledaju savršeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andela Roncevic (@andelaroncevic) on

Možda vas zanima Jesenske kolekcije pune su kožnih komada, od tajica, košulja, suknji do haljina - pronašli smo sjajne modele Rubrika Moda Moda

Pregledali smo aktualnu ponudu u trgovinama kako bismo ti olakšali šoping te smo izdvojili modele koje bismo rado vidjeli u vlastitim ormarima.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR
S lijeva na desno: Benetton, 1 349 kn; Stradivarius 229,90 kn; Massimo Dutti, 1 195 kn

I ove sezone nosit će se modeli s remenom u struku u svim nijansama bež, odnosno smeđe boje. Osim strukiranih modela, popularni će biti i oversized modeli koje ćeš moći prilagoditi svojem stilu.

 | Autor: Miss7/pr Miss7/pr
S lijeva na desno: H&M, 300 kn; Zara, 549,99 kn; Pull & Bear, 199,90 kn

Možda vas zanima Trendi model čizama već je stigao u trgovine, no nismo sigurni da bi ga svi poželjeli nositi... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0