Moda

Stradivarius ima savršen baloner od 299 kuna koji možeš nositi cijelu ovu jesen, ali i još puno sezona

  • Volimo zaviriti u nove jesenske kolekcije high street brendova
  • Naišli smo na super komad za nastupajuću sezonu
  • Baloner iz Stradivariusa stoji 299,90 kuna, a evo zašto smo se u njega zaljubili

Ne znamo što nas sve očekuje najesen, ali svejedno volimo biti optimistični i nadati se da ćemo moći uživati u tom divnom godišnjem dobu. A za to nam treba i koji zgodan modni komad, zar ne?! U potrazi za zanimljivim stvarčicama iz novih jesenskih kolekcija high street brendova, pronašli smo tako zgodan kratki baloner koji ne samo da ćemo moći nositi sljedeću, već zbog njegova klasičnog, bezvremenskog kroja, i još mnogo jesenskih i proljetnih sezona. 

 | Autor:

Kratki baloner s kapuljačom iz Stradivariusa stoji 299,90 kuna, a izrađen je od vodootporne tkanine tako da si s kapuljačom i vodonepropusnim materijalom zaštićena ako te na cesti ulovi kišno nevrijeme koje nas sve ćešće pogađa.

Možda vas zanima Jedan model cipela vladat će ove jeseni. Već ih ima u našim trgovinama, pronašli smo prekrasne primjerke Rubrika Moda Moda

 | Autor:

Iako je njegova praktičnost važna, volimo da je i estetska strana zadovoljena, a ovaj baloner pokrio je sve što od tog komada očekujemo: klasičnu bež boju, epolete i remen te tamne gumbe koji mu toliko daju na eleganciji.  

Možda vas zanima Ah... Vratio se modni trend koji smo obožavali pa prezirali. Ove jeseni će, izgleda, biti posvuda Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0