Moda
Jelena Rozga

Jelena Rozga složila je jednostavan stajling kojim dominiraju brendirane sandale

  • Poznata pjevačica uvijek oduševljava svojim modnim odabirom, a posebno detaljima
  • Na posljednjoj objavi pohvalila se fantastičnim YSL sandalama koje nose naziv Opyum
  • Sandale osvajaju modni svijet svojom avangardnom potpeticom

Jelena Rozga je često spominjano ime kada pričamo o sjajnim kombinacijama i poigravanjem s modnim detaljima. Tako nije razočarala ni ovoga puta u drapiranoj Freya haljini trendi čokoladne boje, ali posebnu pozornost su plijenile sandale.

Baš kao naziv popularne pjesme koju Jelena izvodi, YSL sandala nosi ime Opyum i nevjerojatan su hit već nekoliko sezona. Posebnost im je peta isprepletena u YSL logotip, a elegantni remenčići oko gležnja pružaju stabilnost i dodatnu eleganciju.

YSL | Autor: Instagram@kchunjinshouzu5 Instagram@kchunjinshouzu5

YSL | Autor: Mytheresa/s.Oliver Mytheresa/s.Oliver Moderna profinjenost YSL brenda izgrađena je na čvrstim temeljima, a nema boljeg načina za stvaranje iste od Opyum sandala iz Saint Laurenta, nazvanih tako u čast slavnog parfema Opium.

YSL | Autor: Instagram@leahtaylorstyle Instagram@leahtaylorstyle Sa svojim gornjim dijelom od glatke kože u krem boji, dodatno do izražaja dolazi svjetlucavost  potpetica YSL monograma u zlatnim tonovima! Sandale dolaze i u crnoj boji, a cijena im se kreće od 1.050 eura na stranici MyTheresa. Odličan i upadljiv komad koji je uvijek nosiv, a najbolje ih je uskladiti sa smirenijim stylingom, baš kao što je to učinila Jelena!

mytheresa Možda vas zanima Vodootporne i prekrasne! Ova tri ljetna modela PVC obuće zaludjela su modni svijet Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@rozgajelenaofficial

Komentari 0