Moda
Jelena Rozga

Jelena Rozga i Anamarija Asanović odlično nose cvjetni ljetni trend

  • Jedan od najpopularnijih uzoraka ljeta svakako je cvijeće, koje nikad ne izlazi iz mode
  • Sitni cvjetići, velikog uzorka ili čak i 3D česti su modni odabir ljubiteljica ženstvenog i elegantnog stila
  • Na Jeleni Rozgi i Anamariji Asanović zamijetili smo predivne modele haljina s cvjetnim uzorkom koje su savršene za ljeto, a pronašle smo i slične modele!

Cvjetni uzorak mnogima je omiljeni print koji obožavaju nositi cijelog ljeta. Ljetne haljine s uzrokom cvijeća svakako u trenu podižu baš svaku modnu kombinaciju, a kako nositi ovaj ljetni modni trend predivno su pokazale Jelena Rozga i Anamarija Asanović.

Poznate Splićanke, pjevačica Jelena Rozga i modna dizajnerica Anamarija Asanović, razveselile su nas svojim modnim kombinacijama u ljetnim haljinama s uzorkom cvijeća.

Jelena se odlučila za dužu haljinu na preklop s voluminoznim rukavima koja je naglasila njen struk. Lepršava haljina žute boje na sebi ima predivne otisnute detalje narančastog, ružičastog i bijelog cvijeća, a Jelena ju je kombinirala s jednostavnim sandalama u svijetloj nijansi. 

Anamarija jednako efektno nosi cvjetnu haljinu u kraćoj varijanti, bijele boje s crvenim cvijećem. Za večernji izlazak na odmoru u Turskoj, Anamarija je haljinu kombinirala s Hermès Oran natikačama u smeđoj boji i crvenim naušnicama. 

U ponudi omiljenih high street brendova pronašle smo nekoliko modela haljina s cvjetnim uzorkom u kojima ćeš zablistati tijekom ljetnih dana i večeri baš poput Jelene i Anamarije.

haljine s cvjetnim uzorkom | Autor: Mango/H&M Mango/H&M haljine s cvjetnim uzorkom

S lijeva na desno: H&M, 300 kn; Mango, sad 199,90 kn; Mango, 349,90 kn

haljine s cvjetnim uzorkom | Autor: Mango/H&M Mango/H&M haljine s cvjetnim uzorkom

S lijeva na desno: Mango, 249,90 kn; H&M, 225 kn; H&M sad 150 kn

Možda vas zanima Bojana Gregorić Vejzović odlično nosi ELFS plisiranu haljinu Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell

Komentari 0