Moda

Bojana Gregorić Vejzović odlično nosi ELFS plisiranu haljinu

  • Bojana Gregorić Vejzović u Pulu je stigla na premijeru filma 4:2 u kojem je imala jednu od glavnih uloga
  • Naša poznata glumica na Pula Film festivalu pojavila se u predivnoj lepršavoj haljini s potpisom hrvatskog modnog dvojca ELFS
  • Haljina idealna za ljetne večeri, Bojani je savršeno pristajala

Naša uspješna glumica, Bojana Gregorić Vejzović, nakratko je posjetila Pulu gdje se trenutno održava 69. Pula Film festival. Na festivalu se Bojana pojavila zbog premijernog prikazivanja eksperimentalnog filma 4:2, u kojem glumi.

Na svojem Instagram profilu, Bojana je podijelila fotografije svoje modne kombinacije koju je odabrala za ovu posebnu večer u čarobnoj Areni.

Glumica se odlučila za efektnu midi haljinu svijetlo bež nijanse, poput boje bisera, pod imenom Corrine. Haljina od plisiranog materijala koju je odabrala Bojana na službenoj stranici brenda ELFS prodaje se po cijeni od .2 200 kuna te je univerzalne veličine.

Bojana je svoju modnu kombinaciju upotpunila zlatnom torbicom i sandalama s remenčićima.

elfs haljina | Autor: elfs.hr elfs.hr haljina Corrine brenda ELFS

Širi kroj haljine idealan je spas od ljetnih vrućina, a mašna kojom se veže oko vrata haljini daje posebnu dozu elegancije.

Bojana Gregorić Vejzović Možda vas zanima Ljeto nije razlog da ne odjenemo čizme: evo kako ih nose Bojana, Adriana, Lejla... Rubrika Moda Moda

Uz Corrine Perla, u trenutnoj kolekciji brenda ELFS pronašle smo i sličan, no jednako efektan model Layla, po cijeni od 2.400 kuna. Layla dolazi u predivnoj tamnijoj nijansi bež boje te je izrađena od fine mješavine viskoze i svile.

elfs haljina | Autor: elfs.hr elfs.hr haljina Layla brenda ELFS

I haljina Nahla također je vrlo sličnog lepršavog dizajna, no izrađena je od materijala s elfs uzorkom te se prodaje po cijeni od 2 000 kuna.

elfs haljina | Autor: elfs.hr elfs.hr haljina Nahla brenda ELFS

stazisweets Možda vas zanima Modna inspiracija: naša influencerica u narančastoj maksi haljini kojom dominiraju volani Rubrika Moda Moda

 

Photo: Pixsell

Komentari 0