Moda

3 detalja koja će osvježiti svaku ljetnu modnu kombinaciju

  • Dolaskom ljeta u nama se budi želja za nešto veselijim modnim odabirima i odvažnijim kombinacijama
  • Donosimo ti tri ljetna tjedna koja će podignuti ne samo tvoju modnu kombinaciju, već i raspoloženje!
  • Evo što nam donosi ljeto 2022!

Kako raste temperatura, tako raste i naša potreba da iskočimo iz dugih rukava u topiće, kratke hlače i prozračne haljine. No, i sama najbolje znaš kako se ljetni ormari ne sastoje samo od bezvremenskih osnovnih komada. Donosimo ti tri modna trenda za ljeto 2022. koja ćeš lako uklopiti u svoj stil i dodatno ga naglasiti. Nit vodilja - samo nek je veselo i šareno - pa makar u detaljima!

 | Autor: Ante  Odak Ante Odak

Vratile su nam se platforme

'Molim, tko zove?' - '2000 -te!' Nostalgija je light motiv na svim modnim pistama, a čitav modni svijet posebno je fokusiran na Y2K stilove s početka stoljeća, što između ostalog znači i povratak platformi. A ovoga ljeta platforme nam dolaze u svim formama, oblicima i bojama - od vrtoglavo visokih cipela na petu do špagerica ili ravnih, sportskih - imaš mnoštvo modela za izabrati prema svome ukusu. 

Ljeto nam donosi žarke boje

Ništa ne vrišti više "stiglo nam je ljeto" od raznolikosti žarkih boja koje viđamo na ulicama, a koje su posebno moderne ove sezone. Dopušteno je sve, posebice spajanje sličnih žarkih boja, a kombinaciji roza i narančaste naprosto ne možemo odoljeti! Boje poput fuksije, svijetlo crvene, kobalt plave, narančaste i žute će se pojaviti ovog ljeta, bilo da se radi o monokromatskom izgledu s tvojom bojom po izboru ili u kombinaciji s bijelom ili neutralnom bojom. Ključ je odabrati nijanse u kojima se osjećaš dobro i recept za odličan izgled je tu!

 | Autor: Ante  Odak Ante Odak

Izražajni i posebni modni dodaci dignut će i najjednostavniju kombinaciju

Ako tražiš način kako uz sve aktualne trendove istaknuti i svoju individualnost, nemoj zaboraviti na tajni sastojak – izražajne i posebne modne dodatke. Našu pažnju iznova privlači jedinstven i poseban FREYWILLE nakit. Umjetničke minijature od emajla izrađuju se više od 70 godina u samom srcu Beča autentičnom tehnikom finog emajliranja koja podrazumijeva više od 100 koraka minucioznog ručnog rada. Svaki komad  nakita je pravo malo unikatno umjetničko djelo koje želimo imati na sebi!

 | Autor: Ante  Odak Ante Odak FREYWILLE kolekcije nadahnute su remek-djelima velikana slikarstva kao što su Mucha, Hundertwasser, Klimt, Monet, Van Gogh i Gauguin. Upravo se tu krije aura tajnovitosti FREYWILLE nakita i razlog zašto ga biraju snažne žene istančanog ukusa i razvijene osobnosti.

 | Autor: Ante  Odak Ante Odak

Primjerice, ekspresivni motivi dizajna Hundertwasser Imperial fluidno oživljavaju temu slobode, avanture i radosti, a intrigantnom kombinacijom živopisnih boja potiču na uranjanje u jedinstven  Hundertwasserov  rajski svijet  koji  treperi eklektičnim životom i bajkovitim krajolicima.  FREYWILLE dizajn  Éternité predstavlja interpretaciju  Van Goghovog slavnog remek-djela “Zvjezdana noć”. Energična svjetlost mjeseca te mistična  atmosfera noći, puna nade i beskonačnosti, uhvaćena je u snažnoj kompoziciji harmonijom intenzivnih tonova azurno i kobaltno plave, dok poetski sjaj zvijezda neprekidno pulsira u nijansama limun i oker žute. 

 | Autor: Ante  Odak Ante Odak Nova FREYWILLE  kolekcija nakita The Bridge  slavi ljepotu prirode prikazanu u  Monetovim remek-djelima i impresionističkim potezima kista, a predstavlja duh proljeća i ljeta opisan kroz najljepšu cvjetnu rapsodiju.

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Photo: Ante Odak

Komentari 0