Stars
Jelena Rozga na miss7 partyju
Jelena Rozga o uživanju u životu: "Radim posao koji volim, imam divne ljude, divne prijatelje"

Jelena Rozga za miss7: "Najbolju prijateljicu imam još od sedme godine i to će trajati do kraja života!"

  • Popularna pjevačica Jelena Rozga bila je glavna glazbena zvijezda spektakularnog miss7 partyja
  • U zagrebačkom klubu Mint napravila je ludu atmosferu i oduševila stotine gostiju
  • Prije velikog nastupa razgovarali smo s Jelenom o zanimljivim životnim temama, njenoj karijeri i prijateljstvu

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda na našim prostorima, pjevačica Jelena Rozga, na spektakularnom miss7 partyju u zagrebačkom klubu Mint, zabavljala je mnogobrojne goste koji su se došli zabaviti i s miss7 proslaviti prijateljstvo, glavnu temu večeri. Prije njenog nastupa, koji je oduševio sve uzvanike, s Jelenom Rozgom uspjeli smo popričati o životu, njenoj karijeri i nadolazećim uzbudljivim poslovnim izazovima te prijateljstvu.

Jelena Rozga na miss7 partyju | Autor: Pixsell/Emica Elvedji Pixsell/Emica Elvedji Jelena Rozga na miss7 partyju

Iščekuje te zanimljiva druga polovica godine, Fusion World Music Festival u Splitu, nova pjesma prije toga, radiš na novom albumu, a krajem godine kreće i velika turneja. Veseli li te to sve skupa?

Veseli, uzbuđuje, ima i straha, ima i svega, puno emocija se miješa jer je puno stvari u ovih par mjeseci, ali sam spremna na sve. Radi se svaki dan, onako baš da nemam nijedan dan slobodan, ali radim posao koji volim. Radujem se svakom koncertu, pogotovo se radujem 17. prosinca i prvom koncertu u Zagrebu.

Već si prije govorila da uživaš u životu, je li tako i dalje?

Naravno, radim posao koji volim, imam divne ljude, divne prijatelje, roditelje koji su divni i zdravi, a to je najbitnije.

Tema miss7 partyja je prijateljstvo. Kad ti ovako netko kaže 'prijateljstvo' koje neke tri asocijacije ti padnu na pamet? Sjetiš li se odmah nekih ljudi?

- Naravno, sjetim se odmah osnovne škole, moja najbolja prijateljica je moja prijateljica od moje sedme godine, od kad sam krenula u osnovnu školu, u prvi razred. Dan danas ona je moja prijateljica, ja sam njoj kuma na vjenčanju, njezinom trećem djetetu. Divni prijatelji iz Splita, a isto tako ljudi koji su ušli u moj život uz ovaj posao, koji su se vezali kao nešto poslovno na početku samo, ali to je preraslo u veliko prijateljstvo za koje sam sigurna da će trajati do kraja života!

Pogledaj cijeli intervju s Jelenom Rozgom u videu ispod!

miss7 party Možda vas zanima Provod za pamćenje: tko nam je sve došao na ekskluzivni miss7 party! Rubrika Stars Stars


 

Photo: Pixsell/Emica Elvedji

Komentari 0