Moda

Jeans na sniženju: ulovi ovih 5 modela bezvremenskih traperica

Što je najbolje - ove snižene traperice će biti u trendu i na jesen

Tko može zamisliti život bez traperica? Praktične, dobre dužine i kroja i izrađene od dobrog materijala, klasične traperice su nužan element garderobe i to u svim sezonama. Skinny jeans su zahvalne za zimu jer ih kombiniramo uz predugačke veste i odlično izgledaju  na predimenzionirane jakne, trapez model traperica može funkcionirati u svim godišnjim dobima uz odabir dobrih cipela, dok vruće hlačice obožavamo nositi ljeti. Nemamo svi noge poput modela koji hodaju po modnim pistama, no uz dobar par traperica možemo se osjećati poput zvijezda. I dva nova modela jeansa su polako, ali sigurno ušetala u svakodnevnu garderobu. To su  jako široke i straight traperice koje su i moderne i zahvalne za kombiniranje u istom trenutku.

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric  

Skinny jeans - uske traperice su neizostavan element svakog ormara. I ako si se ikad zatekla da predugo biraš ovaj model hlača, ne brini se, podržavamo te. Naime, uske traperice ćeš ionako najviše nositi tijekom cijele godine pa potraga za onim idealnima ponekad može potrajati. Srećom, high street trgovine i dalje imaju puno modela skinny jeansa, iako prema novim istraživanjima tržišta interes za njima opada.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp H&M,50 kn; Mango, 129 kn; Zara, 149 kn

Trapezice

Znamo da muški rod nije oduševljen ovim modelom hlača, ali nama to nije posebno bitno. Volimo trapezice jer savršeno izdužuju noge. No, samo ako se pametno kombiniraju. Uz ravne cipele može se postići kontraefekt - noge mogu djelovati vrlo zdepasto. Najbolji odabir su trapezice koje nemaju nikakvih vidljivih poderotina, a posebno ne na koljenima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Stradivarius, 80 kn; Mango, 169 kn; H&M, 70 kn

Možda vas zanima Obožavamo: Najbolje bijele traperice do 200 kuna Rubrika Moda Moda

Vruće hlačice

Davno je prošlo vrijeme kada su se vrućim hlačicama smatrale traperice dužine 3 centimetra. Moda je postala sklonija vintage izgledu, pa nije rijetkost da high street trgovine u ponudi imaju isključivo hlačice od trapera visokog struka. Također, one više nisu niti pretjerano kratke niti uske, a najdraže nam je vidjeti ih u kombinaciji s nekim crop topom i predimenzioniranom košuljom ili kaftanom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp H&M, 79 kn; Bershka, 80 kn; H&M, 99 kn

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Straight model

Ove hlače su bile vrlo popularne krajem 90-ih. Srećom, moderna verzija ima viši struk, dublje džepove i općenito nogavice koje više laskaju figuri. Dobar su ljetni ulov koji ćeš sasvim sigurno s veseljem nositi i u jesen, jer odlično izgledaju u kombinaciji s gležnjačama. Ljetna varijanta ovog modela traperica bi idealno izgledala ovako: straight traperice, top po uzoru na senzualnu potkošulju te minimalističke sandale ultra visoke pete.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Mango, 129 kn; Pull&Bear, 80 kn; Zara, 149 kn

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Jako široke traperice

I ovo je jedan povratnički model traperica. Ipak, u 90-ima je on znatno lošije izgledao i takve hlače i traperice su najčešće nosile članice alternativnih bandova. Danas ove jako fashion hlače imaju sasvim drugu konotaciju. Možeš ih nositi uz vrlo uski top koji se veže oko vrata i tenisice ili možda u provokativnijem izdanju - u kombinaciji s topom koji se veže na grudima i nekim ljetnim sandalama rimljankama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zara, 99 kn; Mango 169 kn; Bershka, 80 kn

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0