Moda

Obožavamo: Najbolje bijele traperice do 200 kuna

Došlo je i njihovo vrijeme! Vrijeme je da iz ormara izvadimo svoje omiljene bijele traperice, a ako ih nemaš - donosimo najbolje komade iz popularnih high-street trgovina

Ako ih imaš, krajnje je vrijeme da ih izvadiš iz ormara i kombiniraš sa svim divnim pastelnim bojama ljeta. A ako ih nemaš, dopusti nam da vam predstavimo najbolje high-street modele bijelih traperica. Neke su i na aktualnom sezonskom sniženju, prema tome slobodno se baci u kupnju! Uske ili široke, boyfriend ili girlfriend, trapez ili poderane - odaberi one koje ti najviše pristaje i koje odgovaraju tvojem stilu.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Miss Selfridge (199 kuna), Zara (149 kuna), Zara (149 kuna)

Bijele traperice ne dolaze više samo u običnoj skinny varijanti, pronašli smo bijele mom jeans, boyfriend jeans, one ravnog kroja, culottes,... Ravan kroj definitivno je jedan od modela koji je postao super trendi među modnom elitom, a još više "vrište" ljeto od klasičnih plavih.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (79 kuna), ASOS (119 kuna), Bershka (79 kuna)

Poderane traperice idealne su za lude ljetne provode jer jednako dobro izgledaju i u super casual opuštenim varijantama, kao i uz štikle. Ostavljaju onaj "nisam se previše trudila" dojam, a opet su jako trendi i popularne.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (149 kuna), Stradivarius (199 kuna), H&M (75 kuna), Mango (129 kuna)

Nismo mogli bez klasičnih bijelih skinny traperica jer su jednostavno super raznovrsne i jednostavne za kombiniranje. Plus: one su stvarno uvijek u modi pa ti jedna ovakva investicija nikad nije naodmet.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (129 kuna), Stradivarius (199 kuna), Zara (149 kuna)

Kombiniraj ih uz sandale, štikle ili tenisice i ubrzo ćeš otkriti čari bijelih hlača te jednostavnost koju dodaju svakom outfitu. Samo oprezno dok papaš onaj sladoled...Bijelo ne oprašta mrlje! 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (149 kuna), Mango (169 kuna), River Island (199 kuna)
 

Photo: Instagram

Komentari 0