Moda

Je li stvarno besmislen i ružan? Sonja Kovač pokazala kako se nosi najomraženiji komad sezone

  • Kada trendseterica poput Sonje Kovač savjetuje kako nositi neki odjevni premet, to ne može proći ispod radara
  • Posebno kada se radi o komadu koji su mnoge ljubiteljice mode proglasile besmislenim i bespotrebnim
  • Sonja je pokazala kako se pleteni grijač za ruke s visokim ovratnikom može iskombinirati na tri načina a to je, sudeći prema komentarima, napravila prilično uspješno

Ljubiteljica putovanja Sonja Kovač u vrijeme globalnih pandemijskih mjera morala je smisliti nove načine opuštanja. Srećom, popularna Influencerica mogla se okrenuti još jednoj svoj ljubavi – modi i to na radost mnogih njezinih pratitelja. U svojoj posljednjoj objavi Sonja je ipak poprilično riskirala, kako se poigrala s jednim od najomraženijih komada sezone. Pleteni grijač za ruke s visokim ovratnikom, koji se može nabaviti i u Zari, mnoge ljubiteljice inače su dočekale s podsmjehom i istaknuvši kako je zapravo besmislen.

Možda vas zanima Nakon Maje Šuput i Izabel Kovačić se pojavila u modnom komadu koji ne prestaje izazivati reakcije Rubrika Moda Moda

U kratkom tutorijalu na Instagramu Sonja je pokazala kako se ovaj ‘bespotreban komad’ može nositi na tri načina. U prvom outfitu crni pleteni grijač za ruke uspješno je kombinirala uz crni dekoltirani top, a zatim je bijeli verziju grijača kombinirala uz crnu majicu i bijeli top. U posljednju, profinjeniju kombinaciju, uz crni komad iz Zare uključila je i bijelu košulju, a svaki od outfita upotpunila je ogrlicama sa zlatnim sjajem. 

‘’Kako vam sviđa ovaj odjevni trend? Biste li ga ikada nosili i koja bi opcija bila 1,2,3?’’, obratila se 36-godišnjakinja svojim pratiteljicama. 

Čini se kako je Sonjina modna lekcija uistinu ostavila dojam. Većina njezinih pratiteljica pohvalila je domišljate outfite, a tek pokoju pratiteljicu influencerica nije uspjela razuvjeriti u privlačnost ovog odjevnog predmeta. ‘’Sve troje strava,’’, zaključila je jedna od pratiteljica. 

Možda vas zanima Sonja Kovač objavila je fotografije iz osnovne i srednje škole te sa fakulteta, koliko se promijenila? Rubrika Stars Stars

Influencerica je tutorial snimila u svojem novu domu. Naime, Sonja i njezin dečko Goran Mandić nedavno su postali su vlasnici stana u Zagrebu. 

‘’Vlasnici doma! Nazdravimo za novo poglavlje u životu. Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac s traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu!, podijelila je Sonja. 

Influencerica je dodala kako je potraga za stanom dugo trajala, ali i kako se isplatilo čekati. 

‘’Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene! Proljeće će biti preuzbudljivo oko opremanja i uređivanja, ne mogu dočekati!’’, dodala je Sonja. 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0