Stars

Sonja Kovač objavila je fotografije iz osnovne i srednje škole te sa fakulteta, koliko se promijenila?

  • Influencerica Sonja Kovač priključila se Instagram izazovu u kojem pokazuje slike koje zatraže njezini pratitelji
  • Njih je zanimala prva slika sa dečkom, prva slika u galeriji, kako Sonja izgleda bez šminke, ali i kako je izgledala u mlađim danima 
  • Plavokosa Bjelovarčanka pokazala je sliku iz osnovne škole i srednje škole te kako je izgledala sa dvadeset godina

Na Instagramu je trenutno vrlo popularan trend objave fotografija koje žele vidjeti tvoji pratitelji, a brojne poznate osobe također su se priključile. Jedna od njih je i influencerica, blogerica i glumica Sonja Kovač (36) koja je zavirila u svoje albume kako bi pratiteljima što bolje odgovorila. 

Možda vas zanima 5 načina pomoću kojih ćeš svaki mjesec uštedjeti više novca Rubrika Life&style Life&style

 

Na Instagramu plavokosu Bjelovarčanku prati preko 500 tisuća pratitelja, a njezine objave se uglavnom baziraju na putovanjima, ali i stajlinzima. Mnogi su oduševljenji njezinim stilom te je vrlo često bila gošća brojnih Tjedana mode kao što su onaj u Parizu, Milanu i Londonu. 

Sonja je na Instastoryju postavila kućicu da joj pratitelji pišu koje njezine fotografije žele vidjeti, a njihove želje bile su zaista raznolike. Neke je zanimala prva fotografija psa, prva fotografija s dečkom, fotografije s određenih lokacija, kako izgleda bez šminke, ali one najzanimljivije su ipak bile stare, odnosno fotografije iz mlađih dana. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Influencerica je tako podijelila tri fotografije iz djetinjstva, točnije vrtića i osnovne škole, a zatim je pokazala i kako je izgledala u srednjoj školi. Tu se našalila i vezano za svoje odjevne kombinacije te je napisala "Always stajliš" te je stavila emotikon s prekrivenim očima. 

Možda vas zanima Sjećaš li se emisije 'Prijatelj na kvadrat'? Donosimo ti gdje su danas njezini voditelji Rubrika Life&style Life&style

Neke je zanimalo i kako je Sonja izgledala na svojoj promociji, a kako nije imala te slike, objavila ih je nekoliko iz studentskih dana kada je studirala Socijalni rad na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Pozirala je u društvu prijateljica, a napisala je kako joj je to bilo i odlično životno razdoblje. Svoje mjesto među objavama pronašla je i ona sa proslave 22. rođendana gdje pozira uz tortu.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Gledajući ove fotografije, možemo zaključiti kako se Sonja nije puno promijenila svih ovih godina te i danas ima mladenački izgled na kojem joj mnogi zavide. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0