Life&style

Sjećaš li se emisije 'Prijatelj na kvadrat'? Donosimo ti gdje su danas njezini voditelji

  • Volimo se prisjetiti serija i emisija koje smo nekad pratili na malim ekranima
  • Sjetili smo se tako RTL-ove 'Prijatelj na kvadrat'
  • U njoj su ulogu voditeljica, ali i dekoraterki prostora imale Martina Matušin i Jadranka Ivaniš Yaya te Mario Petreković u ulozi Fizikalca

Obožavamo gledati emisije o uređenjima interijera, a posljednjih godina sve ih je više pa se nismo mogli ne prisjetiti sad već davne 2005. godine i 'Prijatelja na kvadrat'.  Zabavna emisija prikazivala se na RTL-u, a voditeljice su bile bivši model i voditeljica marketinga Martina Matušin, akademska slikarica i pjevačica Jadranka Ivaniš Yaya te voditelj, glumac i zabavljač Mario Petreković.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Možda vas zanima Sjećaš se Odreda za čistoću? Pogledaj gdje su danas Kim i Aggie, a posebno je zanimljiv njihov odnos Rubrika Life&style Life&style

Cilj emisije je bio da dvije obitelji ili dva prijatelja zamijene stanove na tri dana, a u tom periodu bi jedni drugima uredili određenu prostoriju. Svaki tim je imao određen budžet i pomoć jedne voditeljice koja je i sama bila zadužena za dekoriranje. Yayin stil je bio nešto otkačeniji i šareniji dok je Martina bila minimalist. Mario Petreković je imao ulogu 'fizikalca'. Nakon tri dana, vlasnici bi se vratili u svoj prostori bilo je zanimljivo promatrati njihove reakcije.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Nakon što je prošlo 15 godina od prikazivanja, odlučili smo vidjeti gdje su danas voditelji. Martina Matušin, u vrijeme kad je vodila emisiju bavila se i manekenstvom te je imala nekoliko epizodnih uloga u domaćim sapunicama. Danas se ova zgodna brineta bavi posve drugim zanimanjem, voditeljica je marketinga i odnosa s javnošću u HZZO-u, a možemo je vidjeti i u modnim rubrikama kako oduševljava svojim stajlinzima. 

Marija Petrekovića svih ovih godina imamo prilike gledati na malim ekranima, što u reklamama, a što u zabavnim emisijama poput 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj je prvo nastupio kao natjecatelj te je odnio pobjedu u prvoj sezoni, a zatim je postao član žirija. Ovom danas 48- godišnjaku krajem kolovoza djevojka Aleksandra Kramberger rodila je djevojčicu Marlu, a Mario ne skriva kako uživa u novoj ulozi. 

Izgleda kako su Martina i Mario i poslije emisije ostali dobri prijatelji, a to potvrđuje i Martinina fotografija na Instagramu na kojoj u stanu obitelji Petreković u naručju drži njihovu kćerkicu Marlu. 

  Možda vas zanima Mario Petreković postao je tata, a odmah je i otkrio ime kćerkice Rubrika Stars Stars

Treće lice koje smo vezali uz ovu emisiju je i glazbenica, pjevačica benda Jinx te akademska slikarica Jadranka Ivaniš Yaya (46). Nakon završetka emisije Yayu nismo imali puno prilike gledati u javnosti osim na nastupima, a na društvenim mrežama često objavljuje svoje umjetničke radove - od slika pa sve do predivnog i zanimljivog nakita. Yaya je inače u braku s glazbenikom i frontmenom benda Pips, Chips & Videoclips Dubravkom Ivanišem Ripperom, kojem je sudbonosno ''Da'' izrekla 2001. godine, a imaju i 16- godišnju kćer Luciju. Jadranka odnedavno radi i na Yammat radiju gdje svake srijede od 20 do 21 sat ima svoju emsiju 'Yayino gnijezdo'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by yaya (@yaya207)

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial

Komentari 0