Moda

Sonja Kovač sinoć je sjajno isfurala vrući komad koji se mnogi ne bi usudili nositi, a oduševila nas je i Bojana Gregorić

  • Poznata modna blogerica, Sonja Kovač za sinoćnju modnu reviju odabrala je vrlo zanimljivu modnu kombinaciju
  • Spojila je biciklističke hlačice s klasičnijim komadima
  • Vrlo sličnu kombinaciju već je predstavila na svom Instagramu u listopadu 2018. godine

Od nekih odjevnih komada koje se vraćaju u modu pomalo nas hvata jeza, no poznate dame i te trendovske komade pokušavaju uskladiti sa svojim stilom. Jedna od njih je svakako i Sonja Kovač (34), blogerica i trenutna natjecateljica showa 'Ples sa zvijezdama'. Za sinoćnju modnu reviju, upravo su biciklističke hlačice bile ključan komad cjelokupnog stajlinga. 

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Uz crne hlačice do koljena, Sonja je kombinirala H&M crne čizme s popularnom kitten petom, sivi sako ispod kojeg je provirivala hoodica u kričavoj nijansi boje limete te je preko sakoa stavila remen u boji hoodice. Cijelu kombinaciju je začinila 'Dior Trotter Saddle' torbicom koja se ponovno vratila u modu, a svojevremeno ju je proslavila i Carrie Bradshaw iz popularne serije 'Seks i grad'. 

 | Autor: farfetch.com farfetch.com

Cijena ovog vintage vrlo popularnog modela iznosi 4 334 eura, odnosno 32 150 kuna. Sonja se odlučila za model sa zlatnim inicijalom i širokim remenom koji ide preko tijela. 

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

Sjetili smo se da je Sonja, jedna od prvih naših zvijezda prihvatila povratnički trend biciklističkih hlačica pa smo ju u kombinaciji sličnoj sinoćnjoj mogli vidjeti u listopadu 2018. godine kad je bila u Parizu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Sonja je tada iskombinirala iste čizme i hlačice, samo je odabrala Chanel torbicu oko struka u tirkiznoj boji, a ispod sivkastog sakoa s dvostrukim kopčanjem, također je odabrala limeta kričavi komad, dolčevitu. No, moramo biti iskreni, sviđale se kombinacije nama ili ne, jedno je sigurno- Sonja Kovač ima vrlo hrabar modni ukus.

Ne možemo ne spomenuti i Bojanu Gregorić Vejzović koja je također sinoć zablistala, ali doslovno. Prelijepa Bojana odlučila se za srebrni sjajni kombinezon koji je u struku ukrasila remenom te ga je kombinirala sa klasičnim crnim sakoom. Fotku je objavila na Instagramu, a uz nju je napisala: ''Saturday night fever on tuesday😎Kombinezon mi kupila mama,styling completed by Zoe...molim vas nemojete kritiku upaliti na 100%... ali daje malo na 70’s/80’s🤡priznajem😅😘'' Moramo priznati da Bojana izgleda senzacionalno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

 

Photo: Josip Regović/Pixsell

Komentari 0