Moda 02. lipnja 2020.

Izdvojile smo nove modele platnenih tenisica do 150 kuna, one s točkicama su posebno slatke!

shutterstock.
  • Platnene tenisice nerijetko se osim sjajnim izgledom ističu i povoljnom cijenom
  • Za tebe smo iz aktualne ponude izdvojili najzanimljivije modele od 70 do 150 kuna
  • Ovog ljeta jednako rado nosimo tenisice ukrašene točkicama kao i one s biljnim motivima

Platnene tenisice jedan su od onih modela koji se rado vraća u naše ormariće za cipele s dolaskom toplog vremena. Osim što su iznimno praktične i često izgledaju preslatko, ove tenisice nerijetko se ističu vrlo povoljnom cijenom. Tako smo iz aktualne ponude izdvojile četiri najzanimljivija modela, čija cijena ne prelazi 150 kuna!

Možda vas zanima... Ovaj tip haljine izvrsno pristaje svakoj figuri! Izdvojili smo najljepše iz aktualne ponude Rubrika Moda Moda

1. Vjerodostojna kopija

U aktualnoj ponudi modele inspirirane dizajnom poznatih All Star tenisica možemo pronaći već po cijeni od 70 kuna. Uz sjajnu cijenu izdvajaju se i širokim rasponom dostupnih nijansi pa tako možeš birati između romantičnih pastelnih i upečatljivih zagasitih tonova.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Sinsay (69,90 kuna), House (79 kuna), Cropp (119,00 kuna)

Možda vas zanima... Zanimljivu haljinu ova je prolaznica spojila s tenisicama i skupom torbicom Rubrika Moda Moda

2. I točka!

Ako govorimo o uzorcima na platnenim tenisicama onda moramo napomenuti kako su apsolutni hit one ukrašene točkicama. Bez obzira odlučiš li se na modele u svijetloj ili tamnoj boji, sitne točkice dat će im posebnu draž, a ujedno će uspješno razigrati svaku modnu kombinaciju. Priznajemo, nama su preslatke!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: Sinsay (89,90 kuna), H&M (oko 75 kuna), House (79 kuna)

Možda vas zanima... Ovo su najljepše suknje sezone, a među njima je i model koji smo nosili prije 15 godina! Rubrika Moda Moda

3. Cvjetni motivi

Floralni motivi uvriježeni su u ljetnom razdoblju, a ni ova sezona pred nama nije iznimka. Na tebi je da odlučiš hoćeš li odabrati platnene tenisice ukrašene motivima tvog omiljenog voća ili se odlučiti na one s upečatljivim biljnim motivima. Nama su za oko posebno zapele one koje na bočnim stranama imaju izvezene cvjetne motive budući da djeluju tako ženstveno.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Sinsay (89,90 kuna), H&M (oko 75 kuna), House (79 kuna)

Možda vas zanima... Stigle su tenisice za ljeto, ima ih divnih, a u trendu je i mnogima omražen model Rubrika Moda Moda

4. Pola pola

Za kraj smo ostavili ostavili model platnenih tenisica s potplatama izvedenima po uzoru na espadrile. Ovaj 'prijelazni model' idealan je za sve one dame koje nisu ljubiteljice klasične sportske obuće. Osim onih u crnoj i bijeloj verziji, ove sezone možeš pronaći i one u prugastoj varijanti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: Sinsay (119,90 kuna), Reserved (149,90 kuna), Reserved (149,90 kuna)

Komentari 0