Moda

Zanimljivu haljinu ova je prolaznica spojila s tenisicama i skupom torbicom

  • Haljina i tenisice - kombinacija kojoj u proljetne dane teško odoljevamo
  • Svoju kombinaciju složila je i ova zgodna prolaznica
  • Uz vrlo zanimljivu haljinu ponijela je robusne bijele tenisice te bijelu personaliziranu torbu

Omiljenu proljetnu kombinaciju mnogih žena, haljinu i tenisice ova je prolaznica isfurala na svoj način. Za početak, haljina je vrlo zanimljiva, u bojama koje se prelijevaju i stapaju, od tirkizne na ramenima prema sve blijeđim tonovima da bi ta boja prešla u nježnu ružičastu pa i crvenu na donjem rubu. Reći ćemo, jedna verzija tie dyea koji je se vratio proteklih sezona. Rukava dužine 3/4, lepršava, naprijed kraća, straga duža ova je haljina privlačila poglede; a koliko je otkrivala toliko je i sakrivala. Veliki izrez u predjelu dekoltea prolaznica je riješila stretch majicom bijele boje, no ipak nije ostao nezamijećen.

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Možda vas zanima Ove dvije prolaznice dijele strast prema istim brendiranim tenisicama, ali i još pokojoj sitnici Rubrika Moda Moda

Zapravo jednostavan stajling upotpunila je bijelim udobnim tenisicama te brendiranom bijelom torbicom. Riječ je o Diorovoj ABC torbici (punog naziva ABC Lady Dior Bag) čija je posebnost što se može personalizirati. Naime, možeš odabrati bedževe, slova i simbole poput djeteline, srca, zvijezdice... koje ćeš staviti na remen torbice. Nismo vidjeli što je izabrala ova dama, ali torbica nam nije promakla... Inače, na Diorovoj stranici košta 3950 američkih dolara.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukić Pixsell/Sanjin Strukić

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0