Moda

I to se dogodilo: prve novogodišnje haljine stigle su u Zaru!

Iako nas puna dva mjeseca dijele od dočeka Nove godine, Zara je upravo predstavila prve komade kao stvorene za ludi doček! Naravno, gotovo svi su šljokasti...

Nikad nije prerano za novogodišnju haljinu, zar ne? Otprilike tako razmišlja Zara, jer su prvi komadi koji "vrište" novogodišnji doček već stigli na police našeg omiljenog high-street brenda. Naravno da prevladavaju šljokice u svim varijantama, bojama i oblicima, ali već smo uočile i nekoliko modela od svile, čipke i kože koji bi se savršeno uklopili u novogodišnji outfit.

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: 299 kuna, 229 kuna, 179 kuna, 549 kuna

Ako nećeš za Novu godinu, kada ćeš uopće u godini nositi šljokastu haljinu?! Zara ove sezone nije štedjela na šljokicama, a ove haljine su zaista stvorene za ludu novogodišnju noć. U novoj kolekciji nalaze se i midi i mini modeli različitih krojeva među kojima možeš odabrati onu koja najbolje pristaje tvojem stilu. 

 | Autor: Zara Zara Midi (599 kuna) ili mini suknja (199 kuna)?

Možda vas zanima U ovom Zarinom skrivenom dijelu sve je do 199 kuna! Rubrika Moda Moda

Ako ti je cijela haljina u šljokicama ipak malo previše, uvijek možeš odabrati jednu suknju koju ćeš "ublažiti" nešto jednostavnijim izborom topa. Plus: ove komade možeš nositi i prije, ali i poslije Nove godine!

 | Autor: Zara Zara Top s tankim naramenicama (199 kuna), šljokasti korzetirani top (199 kuna)

Osim haljina i suknja, u šljokastom dijelu Zarine kolekcije pronašli smo i nekoliko topova koje možeš kombinirati uz traperice ili jednostavne crne hlače. Statement top je idealan izbor za cure koje nisu fanovi haljina i suknja!

 | Autor: Zara Zara Maxi haljina (549 kuna) i model na preklop (499 kuna)

Možda vas zanima Sjećaš se ovog mega hit Zarinog pulovera od prošle godine? Dobio je redizajn! Rubrika Moda Moda

Nismo mogle na listu svojih favorita ne ubaciti i ove dvije večernje haljine! Idealne za proslavu Nove godine, ali i svaki drugi blagdanski domjenak ili party na koji ćeš ići. Elegantne, jednostavne, upečatljive i jako seksi - baš onakve kakve i želimo biti kad ulazimo u Novu 2019. godinu!

Photo: miss7

Komentari 0