Moda

U ovom Zarinom skrivenom dijelu sve je do 199 kuna!

Zarin jeftini dio odjednom nam se čini pun genijalnih komada koji su do neki dan bili i dvostruko skuplji - blejzeri, traperice, i torbe nikad nisu izgledali bolje, a koštaju manje od 199 kuna!

Sve smo jako dobro upoznate za Zarinim "special price" sektorom. Dio u kojem se skrivaju Zarini super povoljni komadi oduvijek nam je na radaru, ali ove genijalne ulove smo morale podijeliti s tobom. Torbice, cipele, traperice (po 99 kuna!), košulje, blejzeri,... Nema što nećeš pronaći! Ipak, suzile smo izbor i odabrale najbolje komade do 199 kuna - shopping groznica kreće.

 | Autor: Zara Zara Blejzeri: svaki 199 kuna!

Blejzeri od tvida po 199 kuna?! O, da! Ovaj sako ala Chanel savršen je komad koji možeš nositi u svim sezonama. Pronašle smo čak 3 modela po 199 kuna i doslovno se ne možemo odlučiti koji nam je bolji. Pristaje uz traperice, ali i uz haljine; možeš ga kombinirati i u casual, ali i u nešto više svečanom stilu. Klasičan komad koji nema rok trajanja!

 | Autor: Zara Zara Traperice: sve po 99 kuna!

U "special price" dijelu nalazi se veliki izbor traperica po 99 kuna. Ako ne želiš klasičan model, možda ti se svide super trendi trapke sa bočnom crtom. U svakom slučaju Zara se pobrinula da u jesen uđemo opskrbljene trapericama...

Možda vas zanima Predobro! Na totalnom sniženju u Mango Outletu, puloveri su već po 30 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Košulje: svaka 119 kuna!

Nedostaje ti nekoliko poslovnih komada za jesen? Košulja je spas za svaki dan i svaku priliku u tjednu. Obožavamo prugice, ali i sve popularnije detalje gumbića prema tome morale smo ih uključiti u svoje favorite. 

 | Autor: Zara Zara Parke: svaka 149 kuna!

Ma koliko su dobre ove parke? Jesenski hit komad koji nam svima treba čim stignu prve niže temperature i sezonske kiše. Zara ima nekoliko modela koji koštaju 149 kuna, a svaki dolazi i u nekoliko različitih boja.

 | Autor: Zara Zara Balerinke 99 kuna, a otvorene cipele 199 kuna

Zarine cipele uvijek oduševe, a kad ih možemo kupiti po sniženim cijenama - nitko sretniji od nas! Danas smo odabrale balerinke po 99 kuna, ali i trendi otvorene cipele-sandale koje su idealne za prijelazno doba koje slijedi. 

 | Autor: Zara Zara Torbice: svaka 179 kuna!

Jedino što nas može veseliti više od cipela su - torbice! Možeš li vjerovati da ove neodoljive torbe koštaju 179 kuna? Klasična crna torbica na lancu model je koji ćeš uvijek rado nositi, a odmah ćemo ti reći da dolazi i u bijeloj varijanti. 

Otvaramo sezonu shoppinga! Ju-hu!

Photo: miss7

Komentari 0