Moda

Predobro! Na totalnom sniženju u Mango Outletu, puloveri su već po 30 kuna

Mango Outlet ima zadnje sniženje - traje do 9.rujna, a cijene se kreću oko 40-ak kuna. Volimo kad u moru novih kolekcija pronađemo takav dobar ulov!

Iako polagano pripremamo ormare za zimsku sezonu i gledamo što je novo u dućanima, Mango Outlet nas je iznenadio sniženjem baš tih, jesenskih i zimskih stvari. Pogledaj neke od naših favorita. 

via GIPHY

Jakne svih vrsta su ono čemu se uvijek nakon ljeta veselimo. Idealne su za sve vremenske prilike i neprilike, a sad su nam još draže kad vidimo na kakvom su sniženju. Možda si ih već gledala u dućanima, a sad su napokon i cjenovno prihvatljivi za tvoj novčanik. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Jakna s volanima 90 kuna, jakna vojničkog stila 140 kuna

Traper je svake sezone popularan, pa s njim ne možeš pogriješiti. Ove traper jakne nam se sviđaju jer ipak malo odskaču od klasike.
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: jakna od trapera s vezom 110 kuna, crna traper jakna 90 kuna, traper baloner 80 kuna

Traperica nikad dovoljno. Mislim, nikad dovoljno bilo koje robe, ali ovaj tip odjeće možeš nositi cijelu godinu. Čak i na ljetnim vrućinama kad kratko nije baš prihvatljivo. 
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 70 kuna, 70 kuna, 70 kuna

 A ono zbog čega se jako veselimo zimu su puloveri i džemperi. Mogu se kombinirati na traperice, hlače, suknje i uvijek super izgledaju. Oversized puloveri će opet biti pravi hit.
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 40 kuna, 40 kuna, 34 kune

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 40 kuna, 30 kuna, 40 kuna

Košulje su super za sve prigodne od jutarnjih sastanaka do večernjeg pića. Još ako nađeš svoju omiljenu po vrlo povoljnoj cijenu, divno!
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 50 kuna, 50 kuna, 50 kuna

Možda vas zanima Cipele u boji razveselit će svaki outfit Rubrika Moda Moda

Bluze po nama mogu stati uz bok košuljama i jednako tako su  multifunkcionalne.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 40 kuna, 50 kuna, 69.90 kuna

 

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kockica123

    jeee