Moda

Sjećaš se ovog mega hit Zarinog pulovera od prošle godine? Dobio je redizajn!

Jedan od najpopularnijih Zarinih prošlogodišnjih pulovera dobio je novu varijantu za jesen 2018. - i već je na listama hit komada!

Najtraženiji pulover prošle godine, na sebi naravno ima Zarinu etiketu, a kako naš omiljeni španjolski high-street brend redovito u prodaju vraća komade koji su postigli mega uspjeh, tako je za sezonu jesen-zima 2018. pripremio redizajn pulovera s biserima. Nema koja blogerica, trendseterica i Insta djevojka prošle godine nije objavila fotku u ovom puloveru - zbog čega je bilo gotovo nemoguće doći do njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Peric (@j_make_up)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brittany Xavier (@brittanyxavier)

Zara sluša želje svojih obožavateljica, zbog čega je ponovno u kolekciju vratila popularni komad. Ove godine, pulover s perlicama dobio je još jedan dodatak - resice. Sivi džemper dugih rukava ima okrugli ovratnik i svjetlucave resice s perlicama te rebrastim porubom. 

Možda vas zanima Ako je vjerovati Zari, OVO je boja jeseni 2018.! Rubrika Moda Moda

 | Autor: zara zara Pulover s perlicama i resama, 299 kuna

Cijena pulovera je 299 kuna, za sada je dostupan i online i u Zarinim trgovinama diljem Hrvatske, ali ne garantiramo ti koliko dugo će dugo ostati tako... Nama je na wish-listi otkako je stigao!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0