Moda

I sportski styling može biti vrlo chic! Nasmijana Zadranka odlično je uparila nekoliko stilskih klasika

  • Dok odbrojavamo kalendarski, a nadamo se i meteorološki posljednje dane zime, neki su već nestrpljivo izvukli omiljene proljetne komade
  • Jedan takav, prepoznatljiv kao apsolutni modni klasik, odabrala je i vesela Zadranka za šetnju gradom
  • Bež baloner krasno je upasirala s još nekoliko jednako bezvremenskih komada pokazavši nam da on ne mora biti rezerviran samo za ozbiljne i poslovne stylinge

Sve ugodnije temperature i lijepo vrijeme kakvo je u Dalmaciji nešto učestalije no na kopnu natjeralo je mnoge da zaborave na debele zimske kapute i jakne i izvuku najdraže proljetne komade. Jedan on uvjerljivo najvećih modnih klasika, a posebice u proljetnim i jesenskim danima kada nije ni pretoplo ni prehladno, svakako je bež baloner. Model po kojem je najpoznatija kuća Burberry danas se može pronaći u kolekcijama gotovo svakog ozbiljnog brenda, a upravo je ovaj bezvremenski komad bio okosnica stila nasmijane brinete.

Možda vas zanima Klasik koji nema rok trajanja: 15 najpopularnijih bijelih tenisica u 2023. godini Rubrika Moda Moda

Unatoč tome što mnoge ovakav model najčešće asocira na nešto ozbiljnije i poslovne stylinge, vesela nam je Zadranka odličnim primjerom pokazala kako on itekako može biti zvijezda ne samo ležernih, nego i sportskih kombinacija, a iako se slične modele može pronaći u mnogim bojama, podsjetimo samo da se upravo nijansa koju je odabrala savršeno uklapa u 'vanilla girl' trend za koji se predviđa da će biti jedan od najvećih ove sezone.

 | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

Uz bež baloner, iskombinirala je još nekoliko stilskih klasika poput crne dolčevite, ispranih 'mom jeans' traperica visokog struka koje  su bile jedan od najpopularnijih komada 80-ih i 90-ih godina te jednako popularnih tenisica iz tog vremena - legendarnog Adidas Samba modela koji je nakon Stana Smitha drugi najprodavaniji u povijesti brenda.

Možda vas zanima Novi trend: Ove modele traperica viđat ćemo u proljeće na svakom koraku Rubrika Moda Moda

Cijelu su kombinaciju začinili razigrani detalji poput vezica traperica oko gležnja, naočala s upečatljivim okvirima u nijansi pažljivo usklađenoj s nijansom balonera te torbe od ovčjeg krzna. Kada se sve skupa zbroji i oduzme, puno smo sličnih komada kroz godine imali prilike vidjeti nebrojeno puno puta, no malo je kada baš sve bilo na svom mjestu kao u ovom slučaju. Bravo!

Photo: Pixsell/Šime Zelić

Komentari 0