Moda
Adidas Samba tenisice

Stylish adidas Samba tenisice i ove će godine biti najpoželjniji par casual obuće

  • Svatko od nas ima bar jedan par adidas tenisica, a među najpopularnije modele uz Stan Smith, Superstar i Gazelle, ubrajaju se i adidas Samba tenisice
  • Jednostavne tenisice u kombinaciji glatke i brušene kože i s gumenim potplatom, osvojile su influencerice, a njihova popularnost ove će godine samo još više rasti
  • U raznim varijantama boja, adidas Samba tenisice mogu biti neutralan način da zaokružimo svoj outfit ili u kombinaciji jarkih boja postati statement dio naše odjevne kombinacije

Udobne i stylish tenisice jednostavnog dizajna svakako se ubrajaju u obuću koja nam je potrebna u casual svakodnevnim outfitima, a među mnogobrojnim modelima raznih brendova, ističu se i oni omiljenog sportskog brenda adidas, točnije model Samba. 

Adidas Samba tenisice | Autor: Instagram @modedamour Instagram @modedamour Adidas Samba tenisice

adidas Samba tenisice prvi put su proizvedene još 1949., a prvotno su bile namijenjene za nogometaše kako bi im bilo lakše trenirati, a ime su dobile po poznatom istoimenom brazilskom tradicionalnom plesu i glazbenom žanru, budući da se 1950. Svjetsko prvenstvo u nogometu održavalo upravo u Brazilu. 

Adidas Samba tenisice | Autor: Instagram @emitaz Instagram @emitaz Adidas Samba tenisice

tenisice Možda vas zanima 6 modela vrlo pristupačnih tenisica koje obožavamo već godinama Rubrika Moda Moda

Posljednjih mjeseci mogli smo vidjeti na kakve su ih sve načine modne influencerice kombinirale u svojim outfitima, a čini se da će izrazito popularne biti i tijekom ove godine. 

Adidas Samba tenisice | Autor: Instagram @anoukyve Instagram @anoukyve Adidas Samba tenisice

Samba model adidas tenisice vole nositi i poznate zvijezde poput Kendall Jenner, Kaie Gerber i Belle i Gigi Hadid, a njihov jednostavan dizajn odlično se uklapa u kombinacije s trapericama i cargo hlačama, ali i s maksi i midi suknjama. 

Adidas Samba tenisice | Autor: Instagram @deborabrosa Instagram @deborabrosa Adidas Samba tenisice

Samba tenisice dolaze u raznim varijantama boja, a najčešće viđamo bijelo-crnu kombinaciju, no crne s bijelim crtama ili one u nekoj jarkoj boji, jednako su poželjne u modnim krugovima. 

U nastavku donosimo nekoliko različitih modela adidas Samba tenisica, od kojih su neke i na odličnom sniženju!

Adidas Samba tenisice | Autor: Adidas/Farfetch Adidas/Farfetch Adidas Originals Samba, (sad 58,04 eur); (100 eur); Adidas x Sporty & Rich Samba, (625 eur) Adidas Samba tenisice | Autor: Adidas Adidas Adidas Originals Samba, (sad 60,94 eur); (sad 60,94 eur); (sad 58,04 eur)

Možda vas zanima Nove adidasice adiForm Superstar izgledaju kao križanac crocsica i tenisica. Hoće li biti hit? Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lucywilliams02

Komentari 0