Moda

Klasik koji nema rok trajanja: 15 najpopularnijih bijelih tenisica u 2023. godini

  • Bijelim tenisicama definitivno nije odzvonilo, a u moru modela koji će u narednim mjesecima preplaviti gradske ulice nekoliko njih nametnulo se kao apsolutni 'must have'
  • Bez obzira planiraš li odabrati one s potpisom najpopularnijih high end brendova ili lanaca ulične mode, važno je naglasiti kako su bijele tenisice s višesezonskim stažem na modnoj sceni postale obuća koja se lako kombinira s gotovo svakom krpicom iz ormara
  • Izdvojili smo 15 modela bijelih tenisica koje će prema riječima stručnjaka ostaviti najveći dojam na trendseterice diljem svijeta, a samim time i privući našu pozornost

Zima je pokazala zube, a čini se da je najgore prošlo pa je posve legitimno početi razmišljati o trendovima za proljeće koje spremno čeka iza ugla. S prvim dolaskom toplijih dana čizme drage volje zamjenjujemo tenisicama, a pitate li modne stručnjake u koje tenisice vrijedi investirati, svi do jednog sigurno će vam reći - bijele tenisice. 

Tenisice će uvijek biti naš izbor broj 1 kada smo u žurbi i nemamo vremena smišljati stajlinge, a razlog je vrlo jednostavan - osim što izgledaju chic, pristaju uz apsolutno sve odjevne komade. Bijele tenisice uistinu su superheroji u ormarima svake istinske zaljubljenice u modu, a ukoliko se i sama smatraš jednom od njih, onda znaš da potraga za novim trendi modelima bijelih tenisica nikad ne prestaje. 

Sastavili smo listu top 15 najkul bijelih tenisica koje će prema riječima modnih znalaca biti popularne u 2023. godini. Pa krenimo redom...

1. Golden Goose Ball Star

 | Autor: Golden Goose Ball Star, 455,00 €

Ove svjetlucave bijele tenisice odlične su ukoliko želiš začiniti svoje stajlinge bez puno truda i muke. Nadahnute 80-ima, Golden Goose Ball Star tenisice u pravilu su vrlo udobne nakon nekoliko nošenja.

2. Nike Air Force 1

 | Autor: Nike Air Force 1, 188,00 €

Što reći o ovom paru Nike tenisica, a da već nije rečeno? Iako su dostupne i u drugim bojama, bijele su oduvijek bile jedne od najprodavanijih tenisica u svijetu. 

3. Adidas Originals Superstar

 | Autor: Adidas Originals Superstar, 123,90 €

Postoji razlog zašto su ove tenisice iz godine u godinu toliko popularne - vječno su moderne, jako su udobne i odlično se uklapaju u baš svaki stajling.

4. Reebok Classic Harman Sneakers

 | Autor: Reebok Classic Harman Sneakers, 85,90 €

Reebokova linija veganskih tenisica zrađena je od reciklirane plastike, prirodne gume i otpadaka od hrane, poput ljuske kokosa i šećerne trske. Tenisice su dostupne u 18 boja, uključujući i bezvremensku bijelu.

5. Axel Arigato Marathon Runner

 | Autor: Axel Arigato Marathon Runner, 290,00 €

Axel Arigato tenisice u posljednje vrijeme viđamo u svakom kutku Instagrama. Brend je nastao 2014. godine, a osnovali su ga Max Svärdh i Albin Johansson koji upješno spajaju japanski i švedski pristup dizajnu.

6. Superga 2750 Cotu Classic

 | Autor: Superga 2750 Cotu Classic, 60.89 €

Platnene i s debelim, elastičnim gumenim đonom, Superga tenisice vrlo su udobne te pružaju sjajnu potporu stopalu, a istovremeno su i dosta lagane, što znači da se u njima noga ne znoji, pa su idealne za nošenje tijekom toplih mjeseci.

7. Nike Blazer Mid '77 Vintage

 | Autor: Nike Blazer Mid '77 Vintage, 109.99 €

Ove retro tenisice izgledaju sjajno s dugim haljinama, hlačama ili kratkim trapericama i čest su izbor brojnih fashionistica.

8. Veja Campo

 | Autor: Veja Campo, 150,00 €

Osnivači Sébastien Kopp i François-Ghislain Morillion tvrde da su njihove tenisice izrađene od najkvalitetnijih sirovih, ekoloških materijala koji se nisu našli pod utjecajem kemikalija i kod kojih su procesi zagađivanja okoliša svedeni na minimum. Veja tenisice osvojile su Meghan Markle, Emmu Watson, Emily Ratajkowski i brojne druge slavne ljepotice koje im teško odolijevaju.

Možda vas zanima Zara je s legendarnim Clarksom napravila kolekciju cipela za žene, muškarce i djecu Rubrika Moda Moda

9. Adidas Samba

 | Autor: Adidas Samba, 110,00 €

Ove zime, posebno su u fokusu adidas Samba tenisice koje imaju dugu povijest i razdoblja manje i veće popularnosti. Riječ je o modelu koji je bio iznimno popularan 80-ih, a koji će prema riječima modnih stručnjaka obilježiti 2023. godinu.

10. Sam Edelman Ethyl

 | Autor: Sam Edelman Ethyl, 69,48 €

Ovaj par tenisica s potpisom brenda Sam Edelman u potpunosti je bijel, bez ikakvih šarenih detalja, natpisa illi dodataka i savršen je izbor za sve pobornice minimalizma.

11. New Balance 9060

 | Autor: New Balance 9060, 159,13 €

Američki brend New Balance ‘žari i pali’ modnom scenom posljednjih par godina. Model 9060 je inspiriran New Balance serijom 90x zajedno s vidljivom estetikom vođenom tehnologijom iz ranih 2000 – ih i sportskom linijom koja ponovno doživljava procvat. Svjetlo dana ugledao je prošle godine i otad uživa ogromnu popularnost.

12. Chloe Lauren

 | Autor: Chloe Lauren, 480,00 € 

Jedan od favorita za 2023. godinu svakako je i ovaj Chloe model naziva Lauren. Slatki detalj u obliku valova koji krasi gumeni džon daje ovim tenisicama dozu ženstvenosti i romantičnog štiha.

13. New Balance BB550

 | Autor: New Balance BB550, 119,32 €

Još jedan New Balance model se našao na našoj listi favorita, a riječ je o modelu 550 koji neodoljivo podsjeća na već spomenute Nike Air Force 1 mezimice.

14. Common Project Tennis 77

 | Autor: Common Project Tennis 77, 430,00 €

Tenisice 'Tennis 77' tvrtke Common Projects inspirirane su vintage stilovima tenisica koje viđamo na teniskim terenima. Ručno su izrađene u Italiji od glatke kože i ukrašene prepoznatljivim zlatnim serijskim brojevima.

15. Off-White Out of Office

 | Autor: Off-White Out of Office, 595,00 €

Brend koji svakako ne možemo zaobići kada je riječ o popularnim tenisicama je Off-White. Ako si u potrazi za bijelim tenisicama s dozom glamura, predlažemo ti da baciš oko na ovaj chic model ukrašen cirkonima.

Možda vas zanima Novi trend: Ove modele traperica viđat ćemo u proljeće na svakom koraku Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @dorica505

Komentari 0