Moda

I grudnjak izložen pogledima se vratio iz 2000-tih! Evo kako ga danas nosimo

  • Možda je vrijeme da nabavimo neko krasno donje rublje? Izgleda da ćemo ga često pokazivati
  • Odjeća koja otkriva pogled na grudnjak jedan je od ponavljajućih trendova - i opet je na snazi
  • Na način kako ga danas nosimo, trend je doista lijep i sofisticiran, a dobra su fora i haljine koje 'glume' da otkrivaju grudnjak
  • Pročitaj također: Grudnjaci za spavanje sve su popularniji - bismo li ih trebale nositi ili ne?

Svakakvih trendova vezanih uz donje rublje se pojavilo u posljednje vrijeme: slavne osobe nose donje rublje umjesto hlačica (Bella Hadid je pionirka stila), bakine gaćice i tange vire iz hlača... A sve je jača želja i za pokazivanjem grudnjaka, izgleda. Čini se da sve radije nosimo odjeću koja ga namjerno otkriva - grudnjak je postao dio stylinga. Naravno, lijep grudnjak, reprezentativan komad. 

Izložiti ovaj dio donjeg rublja pogledima, a opet se ne ogoliti previše način je da izgled začinimo s malo seksepila. I nije to samo ljetni đir, kad nam naramenice grudnjaka slučajno proviruju ispod majica i haljina na bretele, a donje rublje se nazire kroz lagane haljine. Predviđa se da će se stil nastaviti i tijekom jeseni i još dobiti na zamahu. Skrivanje rublja možemo zaboraviti...

Možda vas zanima Sezona je svečanih haljina otvorenih leđa. Imamo savršen grudnjak koji žene obožavaju Rubrika Moda Moda

Riječ je o još jednom trendu koji se voli ponavljati, à la devedesete. Jennifer Aniston ga je, na primjer, obožavala tijekom njezinih dana u 'Prijateljima'. Nekoliko godina kasnije, gledali smo ga i u 'Seksu i gradu'. Carrie koja je uvijek pogađala pravi modni trenutak nije se ustručavala nositi odjeću koja je otkrivala donje rublje. Tijekom šest sezona serije puno je grudnjaka provirilo ispod topa ili haljine.

 | Autor: Instagram@carriebradshaws_outfits Instagram@carriebradshaws_outfits Foto: Instagram@carriebradshaws_outfits

Zahvaljujući hollywoodskim it djevojkama ove se godine drski look vratio punom snagom. Jedna od onih koje su ga rano usvojile bila je Zoe Saldaña, koja ga je prezentirala na 95. dodjeli Oscara u ožujku. Njezina Fendi Couture haljina bila je savršen primjer ovog 'razotkrivajućeg' stajlinga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe Saldaña (@zoesaldana)

Haljina je bila spoj ženstvenosti i odvažnog trenda, s čipkastim umetcima koji su dodali dimenziju grudnjaku koji se vidi. A sličnu je foru, s haljinom koja glumi da otkriva grudnjak, prodala i Scarlett Johannson na crvenom tepihu ovogodišnjeg Cannes Film Festivala u svibnju, elegantnom Pradinom haljinom s ugrađenim grudnjakom.

 | Autor: babiradpicture/F.Altmann Scarlett je predstavila film 'Asteroid City'

Evo kako otkriveni grudnjak nose ove godine djevojke zaljubljene u modu... Jer, grudnjak izložen pogledima su odobrile, naravno, i modne influencerice!

Samo kaput i samo grudnjak ispod njega - kao Kim Basinger u 'Devet i pol tjedana'

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Rublje na rublje? Korzet ispod kojeg proviruje grudnjak

I bajkerska jakna dobro podnosi pokazivanje grudnjaka 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Košulja od tila ili organze - stvorena da se vidi rublje

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Kad ne znaš što je rublje, a što nije

Kad se u jednom stilu pomiješa sve...

A mogu se vidjeti i gaćice. Hmmm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia Cuesta (@luciacuesta_)

 

Photo: Profimedia

Komentari 0