Moda

Sezona je svečanih haljina otvorenih leđa. Imamo savršen grudnjak koji žene obožavaju

  • Samoljepljivi grudnjak vrlo vjerojatno nije ni blizu vrha naše shopping liste, no u pitanju je komad koji bismo definitivno ubrojili u elementarne, a posebice kada je sezona vjenčanja i ostalih svečanosti u tijeku
  • U svim onim trenucima kada nenošenje ikakvog grudnjaka nije opcija, a onaj bi klasični bez imalo dvojbe upropastio cijeli styling, upravo samoljepljivi grudnjaci spašavaju stvar
  • Nudi ih mnoštvo brendova, no dva se ističu po kvaliteti, a najbolja garancija su nam preporuke brojnih zadovoljnih žena diljem svijeta

Kada razmišljamo o komadima koje želimo dodati svojoj garderobi, samoljepljivi grudnjak vrlo vjerojatno nije ni blizu vrha shopping liste. U pitanju je zapravo komad koji nam na pamet padne, što bi se reklo, 5 do 12, usred isprobavanja haljine za neku važnu prigodu, kada se zapitamo kako smo uopće živjeli bez njega, pokušavajući dokučiti zašto ga već nemamo u ladici s rubljem.

 | Autor: Instagram @smythsisters Instagram @smythsisters

Opasno potcijenjen, samoljepljivi je grudnjak onaj jedan komad koji bismo definitivno ubrojili u elementarne, a posebice kada je sezona vjenčanja i ostalih svečanosti u tijeku, i pogotovo ako dobar dio naših (svečanih) toaleta ima otvorena leđa. Jer nošenje bez ikakvog grudnjaka nije uvijek i svima opcija, a svatko se od nas previše puta uvjerio koliko su naramenice i ostali dijelovi grudnjaka koji izviruju gdje ne bi trebali u stanju instantno pokvariti i najglamurozniji styling. 

Možda vas zanima Vrijeme je za najljepše proljetne haljine: Ovo je 9 najpopularnijih modela sezone Rubrika Moda Moda

Danas gotovo da ne postoji brend koji nudi donje rublje, a da u svojoj ponudi nema samoljepljivi grudnjak, no daleko od toga da je svaki dobar. Štoviše, nerijetko ni cijena nije garancija kvalitete pa razumijemo koliko frustriracija može izazvati kupnja ovog veoma bitnog komada, a nadjačati je jedino može spoznaja da se samoljepljivi grudnjak koji smo kupili ne lijepi odnosno ne drži dovoljno dobro, već stalno pada, da grudi u njemu ne izgledaju ni blizu onako kako bi trebale i/ili da je nepodnošljivo neudoban.

 | Autor: Instagram @sincerelyjules Instagram @sincerelyjules

Znamo koliko važnu ulogu marketing igra pri odabiru onoga što kupujemo pa se radije volimo povesti iskustvima stvarnih žena koje su se i same našle u istim problemima, a ako je vjerovati mnogima diljem svijeta, modeli brenda Fashion Forms itekako zaslužuju našu pažnju. Na Net-a-Porteru koji inače nudi čak 66 različitih brendova donjeg rublja, upravo je Fashion Forms najprodavaniji kada su samoljepljivi grudnjaci u pitanju, a jedan od najpopularnijih modela iz njihove ponude je Go Bare. Ovaj grudnjak postoji isključivo u Nude boji, no uz nju, iskreno, nije ni da nam je potrebna ikoja druga, a cijena mu je za spasonosni proizvod i više nego pristojnih 35 eura. 

 | Autor: Fashion Forms Fashion Forms Go Bare Self-Adhesive Backless Strapless Bra (34,51 €)  | Autor: Fashion Forms Fashion Forms Voluptuous Self-Adhesive Backless Strapless Bra (32,65 €)  | Autor: Fashion Forms Fashion Forms U-Plunge Self-Adhesive Backless Thong Bodysuit (29,03 €)

Možda vas zanima Sezona vjenčanja je i službeno otvorena, a mi smo izdvojili najljepše svečane haljine za svačiji džep Rubrika Moda Moda

Osim ovoga, žene na velika zvona hvale i modele britanskog brenda InvisiBra koji dolaze u uvjerljivo najviše različitih varijanti i predivnih boja pa je tako osim standardnih glatkih i modela od silikona moguće pronaći i super ženstvene modele od čipke u nekoliko nijansi među kojima će svatko bez puno muke pronaći svog favorita. 

 | Autor: InvisiBra InvisiBra U Plunge Breathable Backless Bra in Black Onyx (33,84 €)

Photo: Instagram @matildadjerf

Komentari 0