Moda
Lokomotiva

Hrvatski brend koji hvali i Vogue, Lokomotiva, proslavio je 10. rođendan revijom i izložbom

  • 10 godina kreativnosti i stvaranja dobre mode je iza hrvatskog brenda Lokomotiva
  • Proslavljeno je to revijom, ali i retrospektivnom izložbom gdje smo vidjeli i Lokomotivinu kreaciju koju je pohvalio Vogue
  • "I luksuzan i romantičan i uvijek pomalo dark, spoj nespojivog, kao i svi mi" - tako je Lana Puljić opisala svoj brend

Hrvatski modni brend Lokomotiva proslavio je 10 godina stvaranja! Učinio je to revijom i retrospektivnom izložbom u zagrebačkom klubu Peti kupe (Očito vrlo hot mjesto, sve se održava tamo!). DIzajnerica i vlasnica brenda, Lana Puljić na proslavi je prikazala svu različitost i eklektičnost Lokomotive.

Izložba je prikazala najvažnije trenutke stvaranja u dekadi iza Lokomotive, prepoznatljive komade brenda, dok je hommage revija odala počast različitim smjerovima dizajna koje Lokomotiva implementira te reinterpretirala neke od bezvremenih komada.

Lokomotiva | Autor: Pr Pr

Lokomotiva | Autor: Pr Pr

Prije revije posjetitelji su uživali u modnom putovanju kroz vrijeme: projekciji najvažnijih trenutaka Lokomotive, kao i u šetnji kroz izložbeni prostor gdje su, između ostalog, prikazane i Lokomotivina kolekcija na Tjednu mode u Milanu te glumica Tihana Lazović u Lokomotivinom stylingu na filmskom festivalu u Veneciji - koji je prema ocjeni magazina Vogue bio jedan od najboljih.

Vidjeli smo i neke od Lokomotivinih suradnji poput bomber jakne koju je brend kreirao s Jägermeisterom, nakita za Lokomotivinu kolekciju koju je dizajnirala s Majom Miletić i pregače za slastičarnicu Neka jedu kolače.

Lokomotiva | Autor: Pr Pr Lokomotiva | Autor: Pr Pr

Možda vas zanima Predstavljena je nova kampanja brenda Lokomotiva, čije je zaštitno lice sama dizajnerica Lana Puljić Rubrika Moda Moda

Ovaj hommage desetljeću stvaranja prikazao je različite smjerove dizajna koje je Lokomotiva implementirala kroz vrijeme. Kolekcija je spoj naoko nespojive estetike i senzibiliteta, bezvremenska, istovremeno moderna i ekstravagantna. A svaki komad u sebi sadrži neki prepoznatljivi Lokomotivin element i svaki je nosiv, a opet ekstravagantan.

Lokomotiva | Autor: Pr Pr

Lokomotiva | Autor: Pr Pr

"Moj glavni pokretač u životu je strast i upravo sam to željela pokazati i provući kroz večerašnje događanje. Lokomotiva je brand koji u isto vrijeme može biti i romantičan i luksuzan, a opet pomalo dark. To je ono što je čini posebnom. Nije li tako i s nama ljudima? Svi smo mi spoj svega nespojivoga, baš poput Lokomotive. U tome se krije ljepota i posebnost kako modne marke, tako i žene koja je nosi" izjavila je Lana Puljić.

Lokomotiva | Autor: Pr Pr

Možda vas zanima Lana Puljić i njezina Lokomotiva oduševili su nas svojom ljetnom kolekcijom Rubrika Moda Moda
Photo: Pr

Komentari 0