Moda

Heklane hlače za plažu su hit komad, a Olivera Oršić nosi baš fora model

Heklane hlače su jedan od onih komada koje nosimo samo tijekom ljeta, a moramo reći da smo uvijek skeptične prema njima dok ih prvi puta u ljetu ne odjenemo. Iz godine u godinu u trgovinu dolaze novi modeli, a najčešće su duge heklane hlače u nježnim bojama kao što su bijela i bež, dok su kratki modeli u raznim kombinacijama boja i uzoraka. Zato nije ni čudno što smo na influencerici Oliveri Oršić primijetili duge heklane hlače u zanimljivim bojama.

Osim što su pravo osvježenje, sviđa nam se kako ovaj model vizualno izdužuje figuru. Brend hlača koje nosi Olivera su Sandra Podraščanin, a uvijek nam komad bude još bolji kada shvatimo da iza njega stoji neki od brendova iz regije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Orsic (@ollizzzle)

Oliverine hlače su klasične uske heklane hlače koje se pri dnu lagano šire u zvono, dok su u struku uske i visoke što vizualno izdužuje figuru. Hlače dolaze u nekoliko boja na debele pruge, a zelena, ružičasta, crvena i bijela prevladavaju što ovaj komad čini lako nosivim i prilagodljivim za brojne outfite. Olivera je duge heklane hlače brenda Sandra Podraščanin iskombinirala s gornjim dijelom kupaćeg kostima u maslinasto zelenoj boji te nam pokazala idealnu modnu kombinaciju za ljetne partyje u beach barovima

Osim na kupaće kostime, ove heklane hlače možeš nositi i na razne oversized majice ili topiće, a ovisno o gornjem komadu mogu izgledati opuštenije ili elegantnije. Sve info oko dugih heklanih hlača brenda Sandra Podraščanin možeš saznati na Instagram profilu brenda.

Photo: Instagram @ollizzzle

Komentari 0