Moda
Instagram @cassdimicco

Ako voliš modu 1990-ih, iz ovih kombinacija se nećeš skidati cijelog ljeta

Modni trendovi se uvijek vrate i nemamo ništa protiv, naročito kada neke komade već imamo otprije i ne treba ništa kupovati. Ipak, u posljednje vrijeme iskočili su gotovo svi trendovi koji su vladali u 1990-ima i modne kombinacije koje su nosile princeza Diana, Carolyn Bessette-Kennedy i Jennifer Aniston. Njihov je stil je plijenio poglede tada, a sada su modne kombinacije koje su nosile, ponovno veliki trend.

Bilo da je riječ o biciklističkim hlačicama, kombinaciji bijelih visokih čarapa i tenisica ili heklanim suknjama, sve se polako vraća u modu. Ovo ljeto će, ako je suditi po dosad viđenom biti okrenuto modnim komadima iz 1990-ih pa ti donosimo nekoliko kombinacija koje možeš prekopirati. 

Bijela košulja, bijela majica i tenisice s bijelim čarapama

Ništa ne opisuje bolje stil 1990-ih kao bijela košulja preko bijele majice ili topića s kratkim hlačama i tenisica s visokim bijelim čarapama. Ova kombinacija je i dalje veliki trend.

Instagram @tamaramory | Autor: Instagram @tamaramory Instagram @tamaramory Instagram @tamaramory

Majica, traperice i natikače na petu

Ova kombinacija idealna je za dane kada se želimo dotjerati, ali u isto vrijeme želimo biti cool, gradska cura.

Instagram @jeannedamas | Autor: Instagram @jeannedamas Instagram @jeannedamas Instagram @jeannedamas

Avijatičarske sunčane naočale, uska haljina i sandale

Odvažno, cool i sexy. Što više možemo poželjeti od ljetne modne kombinacije? Ništa. Ovo je kombinacija za NYC djevojke u ljetnoj sezoni i mi ga kopiramo.

Foto: Netflix screenshot, Carrie Bradshaw u maloj sivoj haljini | Autor: Screenshot Screenshot Foto: Netflix screenshot, Carrie Bradshaw u maloj sivoj haljini

Heklana suknja, marama kao top i veliko remenje

Ako još nemaš karte ni za jedan ljetni festival, što čekaš? Ova kombinacija je zabavna, opuštena i baš fora. Vraća nas u prošlost i modne 1990-e.

Instagram @ironnsalt | Autor: Instagram @ironnsalt Instagram @ironnsalt Instagram @ironnsalt

Plava košulja na pruge i bijele duge hlače

Osim odvažnih trendova, mogli smo vidjeti i elegantne komade, a košulja na plavo bijele pruge i duge bijele hlače su naša omiljena ljetna klasika.

Instagram @cassdimicco | Autor: Instagram @cassdimicco Instagram @cassdimicco Instagram @cassdimicco

 

Photo: Instagram @cassdimicco

Komentari 0